Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Σαμαρά με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού που απαξίωσε χθες στην Βουλή

Συνάντηση Σαμαρά με τον πατέρα του Νίκου...

Τι άραγε θα του πει;

Χθες Κυριακή μιλώντας στην Βουλή και θέλοντας να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι "προστατεύει έναν 20χρονο που καταδικάστηκε για ληστεία που διέπραξε κρατώντας καλάσνικοφ". Μετά από αυτή τη δήλωση έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα προκύψει από τη σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το ρπωί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Νίκος Ρωμανός έχει εκφράσει -μέσω του δικηγόρου του- την αντίθεσή του στη συνάντηση, ενώ δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει και απεργία δίψας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο συνήγορος του Ν.Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, διάβασε ανακοίνωση του ίδιου, στην οποία δηλώνει αντίθετος με τη συνάντηση, αν και κατανοεί -όπως δηλώνει- την αγωνία των δικών του.

Όλη η δήλωση: «Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι διαφωνώ κάθετα με την απόφαση τον γονιών μου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύει να χαθεί το παιδί τους. Δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για καταστάσεις που γνωρίζει ο Σαμαράς και επικροτεί.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις