Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μόνο ο πατέρας του Ρωμανού θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά

Μόνο ο πατέρας του Ρωμανού θα συναντηθεί...

Σήμερα στις 11

Συνάντηση με τον πατέρα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού θα έχει σήμερα στις 11, στο γραφείο του, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο δικηγόρος του Ν. Ρωμανού, Φρ. Ραγκούσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ διευκρίνισε ότι στη συνάντηση δεν θα είναι παρούσα και η μητέρα του, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, ο πατέρας του Ν. Ρωμανού «χωρίς έπαρση πηγαίνει να συναντήσει τον Πρωθυπουργό για να τον παρακαλέσει να βρεθεί μία λύση και να σωθεί το παιδί του». Ο Γ. Ρωμανός, συνέχισε ο δικηγόρος του απεργού πείνας, θα ζητήσει η τροπολογία η οποία θα τεθεί προς ψήφιση «να μην είναι γκιλοτίνα ή μια απλή περιγραφή των δικαιωμάτων των κρατουμένων», αλλά να δίνει μια λύση βιώσιμη.

Ο κ. Ραγκούσης προειδοποίησε μάλιστα ότι ο Ν. Ρωμανός σκοπεύει να ξεκινήσει απεργία δίψας μόλις κατατεθεί προς ψήφιση η σχετική τροπολογία, καθώς «πιστεύει ότι έγινε η αιτία να σφαγιαστούν τα δικαιώματα των κρατουμένων».Επεσήμανε ακόμη ότι εκπαιδευτικές άδειες έχουν δοθεί ακόμη και σε ισοβίτες, ενώ ο Ν. Ρωμανός «δεν έχει βάψει ποτέ τα χέρια του με αίμα», ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του είπε ότι πλέον είναι «σε πλήρη εξάντληση και δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι ή να κουνηθεί».

Η συνάντηση γίνεται κατόπιν αιτήματος της οικογένειας που διαβιβάστηκε μέσω του δικηγόρου της στο γραφείο του Πρωθυπουργού.Παρόλα αυτά αντίθετος με την απόφαση των γονέων του να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, δήλωσε από το νοσοκομείο ο Νίκος Ρωμανός, μέσω του συνηγόρου του.Συγκεκριμένα, στο γραπτό μήνυμα που διάβασε ο συνήγορος του Ν.Ρωμανού, Φ. Ραγκούσης ο 21χρονος ανέφερε ότι «δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου να συναντήσουν τον Σαμαρά είναι κάτι που με βρίσκει κάθετα αντίθετο.

Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους. Όμως ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις