Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Χορέψτε δωρεάν στη νέα σχολή χορού "Zhivo Dance Team"!

Χορέψτε δωρεάν στη νέα σχολή χορού "...

Η σχολή "Zhivo Dance Team" είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Χορού

Μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αθήνα, η "Zhivo Dance Team" ήρθε επιτέλους και στην Πάτρα! Μικροί & μεγάλοι, μπορούν μέσα από τον χορό να διασκεδάσουν, να ξεφύγουν απο το άγχος της καθημερινότητας και να γυμναστούν, κάνοντας παράλληλα καλό στην ψυχή και στο σώμα τους.

Η σχολή χορού "Zhivo Dance Team" δίνει τώρα σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία του χορού, προσφέροντας δωρεάν το πρώτο μάθημα, χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση και χωρίς εγγραφή!

Εσείς δεν έχετε παρα να διαλέξετε τον χορό που σας ταιριάζει ανάμεσα σε: Latin (International & American), Salsa, Hip-Hop, Zumba, Σύγχρονο, Oriental, Yoga, Pilates, αλλά και για τους μικρούς μας φίλους: χοροκίνηση, παιδικό latin & παιδικό zumba!

Ο Zhivo Yankov είναι ένας από τους καλύτερους χορευτές και προπονητές της Ελλάδας, έχει κατακτήσει τις πρώτες θέσεις σε Βουλγαρία-Ιταλία-Ελλάδα, έχει διακριθεί στο Blackpool Festival-Αγγλίας, στους 40 καλύτερους χορευτές του κόσμου & πλέον έχετε την ευκαιρία να κάνετε μαζί του ιδιαίτερα μαθήματα χορού!

Η σχολή "Zhivo Dance Team" είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Χορού, διαθέτει επαγγελματικά προγράμματα για διπλώματα χορού, διοργανώνει τον αγώνα the athens ball, χορευτικές παραστάσεις, αλλά και μοναδικά εκπαιδευτικά πάρτι με πολύ χορό,
εκπλήξεις, προσφορές και show από τους δασκάλους και μαθητές της σχολής!

Κι αν είστε ήδη fan του χορούμην χάσετε το πρώτο χριστουγεννιάτικο πάρτιαυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 23:00, στο "mood+ latin bar", στην οδό Παντανάσσης 21.

Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους δασκάλους από κοντά, να χορέψετε μαζί τους, αλλα και να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν μία ώρα μάθημα με τον Oleksandr Bakharyev, δάσκαλο της Zhivo Dance Team της Αθήνας!

Για πληροφορίες επικοινωνείτε καθημερινά 14:00-22:00:

τηλ.: 2610.271501

Αγ. Ανδρέου 69 & Αγ. Νικολάου,
Facebook: ZHIVO DANCE Team Patras

FACEBOOK

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά