Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H πρώτη Mail Art έκθεση σήμερα στην Πάτρα

H πρώτη Mail Art έκθεση σήμερα στην Πάτρα
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Στο Επίκεντρο


Το Επίκεντρο+ παρουσιάζει σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ την 1η Mail Art έκθεση στην Πάτρα από την εικαστικό Δήμητρα Παπαθεοδώρου με θέμα "Colour My World". Η έκθεση περιλαμβάνει έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο δεδομένου ότι βασίζεται στην ανταλλαγή έργων μεταξύ καλλιτεχνών.

Η Mail art είναι ένα παγκόσμιο καλλιτεχνικό κίνημα που βασίζεται κυρίως στην ανταλλαγή και αποκαλείται Δίκτυο Ταχυδρομικής Τέχνης - Mail Art Network - δανειζόμενη το όνομά της από το μέσο διακίνησης των έργων που είναι το ταχυδρομείο.

Η Mail Art είναι μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης που απλώνεται σε όλα τα κράτη του κόσμου, ξεπερνά τις αποστάσεις και οποιαδήποτε γεωγραφικά κοινωνικά, πολιτιστικά, ιδεολογικά  και άλλα εμπόδια, αναπτύσσοντας σχέσεις φιλίας ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ανταλλάσουν τα έργα τους και συμμετέχουν  σε διεθνείς εκθέσεις.

Στα πλαίσια αυτής της έκθεσης η οποία θα διαρκέσει έως 21 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται παρουσίαση του κινήματος Mail Art και εργαστηρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στην κεντρική σκηνή του Επίκεντρο+ από την ίδια την εικαστικό και ώρες 5-7 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture