Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νταβλούρος: φταίει ο Δήμος για την ανακατάληψη του Παραρτήματος

Νταβλούρος: φταίει ο Δήμος για την ανακα...

Δήλωση του Αχαιού βουλευτή

Πολιτικό καυγά, ανοίγει η κατάληψη του Παραρτήματος με τον βουλευτή της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο να επιρρίπτει αυθύνες στη Δημοτική Αρχή. Αργά το βράδυ ο κ. Νταβλούρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δημοτική Αρχή της Πάτρας φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την ανακατάληψη του παραρτήματος του Πανεπιστημίου από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Είναι δε έκθετη στα μάτια των Πατρινών και υπόλογη έναντι αυτών, καθώς με την αδράνεια της ουσιαστικά επέτρεψε την εκ νέου κατάληψη ενός μέρους που έχει συνδεθεί με τη νεώτερη ιστορία της Πάτρας, αλλά στην εξέλιξη των χρόνων αποτέλεσε επίκεντρο ανομίας και παραβατικών συμπεριφορών από άτομα που το είχαν καταλάβει επί μακρόν.

Έπειτα από πολλά χρόνια, και μετά συντονισμένες προσπάθειες, το Παράρτημα του Πανεπιστημίου περιήλθε και πάλι στο Δήμο Πατρέων, στο πλαίσιο της νομιμότητας που είναι αυτονόητη σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Δυστυχώς, όμως, η δημοτική Αρχή του ΚΚΕ αποδείχθηκε ανίκανη να διαχειριστεί, να διαφυλάξει και να περιφρουρήσει το ιστορικό αυτό κτίριο, με αποτέλεσμα αυτό να καταληφθεί πάλι από αντιεξουσιαστές.

Είναι δε προφανές ότι η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη προοιωνίζεται την επανάληψη άνομων και παραβατικών συμπεριφορών, καθώς και ανώμαλων εν γένει καταστάσεων, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τον κοινωνικό ιστό της πόλης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις