Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Lana Del Rey τραγουδάει για το νέο φιλμ «Μεγάλα Μάτια» του Τιμ Μπάρτον

Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Lana Del Rey τρα...

Η ταινία θα βγει την Πρωτοχρονιά του 2015 στους ελληνικούς κινηματογράφους

Δύο ολοκαίνουργια κομμάτια ερμήνευσε η τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική φωνή Lana Del Rey για το soundtrack της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας «Μεγάλα Μάτια» του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον (Ο Ψαλιδοχέρης, Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της σοκολάτας).

Ο δημοφιλής οραματιστής σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Odeon, επιστρέφει φέτος στην Οσκαρική κούρσα, όπως λέγεται, τοποθετώντας σε πρώτο πλάνο τον δυο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Αυστριακό ηθοποιό Κριστόφ Βαλτς και την πέντε φορές προτεινόμενη για Όσκαρ, Έιμι Άνταμς (πέρυσι πλησίασε στη νίκη με τον «Οδηγό Διαπλοκής» αλλά τελικά έχασε από την Κέιτ Μπλάνσετ).

Η ταινία επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων που συγκλόνισε την παγκόσμια καλλιτεχνική – και όχι μόνο – κοινότητα, πίσω στις δεκαετίες του 50’ και του 60’.

Οι προβολείς του πολυβραβευμένου και ευφάνταστου σκηνοθέτη αναδεικνύουν τη ζωή της επιτυχημένης ζωγράφου Μάργκαρετ Κιν η οποία έγινε διάσημη με τους πίνακες που αναπαριστούσαν γυναίκες και παιδιά με τεράστια λυπημένα μάτια και κατάφεραν να έχουν  μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και ζήτηση πίσω στην εποχή της.

Η ακριβής ιστορία ήθελε, τότε, τους πίνακες να προέρχονται από τα καλλιτεχνικά χέρια του άνδρα της, Ουόλτερ Κιν, μέχρι που η μακροχρόνια δικαστική διαμάχη δικαίωσε την Μάργκαρετ, αποδίδοντάς της το σύνολο των χαρακτηριστικών επιτυχημένων έργων και την απάλλαξε από την εκμετάλλευση που της ασκούσε ο αδίστακτος σύζυγός της.

Η ταινία που ακούγεται πως ενδεχομένως να ξεχωρίσει και στα ερχόμενα Όσκαρ θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες την 1η Ιανουαρίου 2015, και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η Λάνα Ντελ Ρέι για την οποία έχουν ακουστεί πολλά, μέχρι ότι άλλαξε όνομα και περσόνα για να πετύχει στην δισκογραφία, πέρυσι εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στο κομμάτι από τον "Υπέροχο Γκάτσμπι" με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που προτάθηκε για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου τραγουδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight