Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο της Πολυφωνικής!

Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για ...

Από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου

Αρχίζει τη Δευτέρα στις 10 το πρωί, από τα γραφεία του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Κορίνθου 280- Γούναρη τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248], η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ του Οργανισμού, αλλά και από τα καταστήματα MUSICAL & DISCOVER.

Στo Koντσέρτο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, θα λάβουν μέρος, η διαπρεπής ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ‘’ACADEMICA’’, υπό τη διεύθυνση του συμπολίτη Αρχιμουσικού, Δημήτρη Μποτίνη, η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], η ΠΑΙΔΙΚΗ & ή  ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού] και η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος]. Σύνολο 350 ερμηνευτές. [συμμετέχει χορευτικό της Σχολής Ελ. Τσαφούλια] Προσυναυλιακή εκδήλωση στις 6.30 μ.μ.

Τη μεγαλειώδη αυτή συναυλία των Χριστουγέννων, που αποτελεί θεσμό πλέον για την πόλη μας, θα κοσμήσει με την παρουσία της η διαπρεπής συμπολίτισσα σοπράνο- κολορατούρα, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, η οποία θα ερμηνεύσει θρησκευτικές μελωδίες, από το διεθνές ρεπερτόριο της ημέρας των Χριστουγέννων

Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση του, αλλά και υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Μεγάλοι χορηγοί είναι η ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ και η ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’, χρυσός χορηγός το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και αργυρός χορηγός, η ΑΕ ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ. Πολλές εταιρείες επίσης που θα ανακοινωθούν, καλύπτουν χορηγικά τη συναυλία, όπως και το σύνολο των ΜΜΕ της πόλης μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture