Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας

Ο Άγγελος Τσιγκρής στο Συνέδριο της Πανε...

Παρουσία το πρωί της Τρίτης

Ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Άγγελος Τσιγκρής, σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, παραβρέθηκε και χαιρέτησε τις εργασίες του 24ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).

Ο Άγγελος Τσιγκρής είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., πολλούς αξιωματικούς και επιτελικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και με τη συνδικαλιστική ηγεσία του Σώματος.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής έχει διατελέσει καθηγητής της Αστυνομικής Ακαδημίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες και η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρετούντων στην ΕΛ.ΑΣ. υπήρξαν κατά το παρελθόν μαθητές του.

Στο σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Τσιγκρής είπε στους παριστάμενους:

«Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση υπήρξε αποτέλεσμα της πολύχρονης γνωριμίας μας, η οποία δοκιμάστηκε μέσα από αντιξοότητες και δυσκολίες.

Γνωρίζω τους αγώνες σας. Αισθάνομαι τις αγωνίες σας. Βλέπω την καθημερινή σας προσπάθεια. Κατανοώ τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε.

Για αυτούς και για πολλούς ακόμη λόγους είμαι εδώ σήμερα.
Αλλά περισσότερο είμαι εδώ για έναν και μόνο λόγο που πιστεύω ότι γνωρίζετε, αλλά ήθελα να σας τον πω και δημοσίως από αυτό το βήμα: Είμαι εδώ γιατί είναι αμέτρητες οι που με κάνατε να αισθανθώ περήφανος που είμαι δάσκαλός σας …».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις