Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Οικονομία εν τη ενώσει… Γιατί οι ομαδικές παραγγελίες από το Internet έχουν γίνει η νέα τάση

Πάτρα: Οικονομία εν τη ενώσει… Γιατί οι ...

Ψάχνουν να γλιτώσουν και το παραμικρό οι Πατρινοί

Μπορεί τα ψώνια στο κέντρο της πόλης να έχει γίνει χόμπι για λίγους και για ιδιαίτερες μόνο περιστάσεις, όμως οι Πατρινοί, που είδαν τα τελευταία χρόνια το εισόδημά τους να μειώνεται ραγδαία, δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια: Και τις αγορές τους κάνουν και συνεργάζονται μεταξύ τους και τρόπους για να εξοικονομήσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν έχουν βρει.

Έτσι, όπως πληροφορείται το thebest.gr, οι νέα τάση είναι οι από κοινού παραγγελίες μέσω του διαδικτύου. Αρκετοί Πατρινοί λοιπόν έχουν βρει στο Internet Portals, είτε ελληνικά είτε και ξένα, τα οποία προσφέρουν ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, εργαλεία, ακόμα και προϊόντα για το σπίτι, σε πολύ χαμηλές τιμές. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα οι διαφορές στην τιμές φθηνότερες έως και 50 με 55% απ’ ότι στα μαγαζιά.

Το αξιοσημείωτο δε είναι ότι μαζεύονται πολλά άτομα-οικογένειες, γονείς που τα παιδιά τους αθλούνται στους ίδιους συλλόγους κ.α. μαζί προκειμένου να γλιτώσουν το κόστος των μεταφορικών. Κάνουν δηλαδή τις παραγγελίες μαζικά, σε ένα όνομα, πληρώνουν, κατά κανόνα, μέσω μιας προπληρωμένης κάρτας και τα έξοδα αποστολής, που συνήθως είναι περίπου 10 ευρώ, τα μοιράζονται όλοι μαζί.

Με τον τρόπο αυτό οι συμπολίτες ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους, αγοράζουν καινούργιο εξοπλισμό για το σπίτι και ικανοποιούν τις συνεχείς απαιτήσεις των παιδιών τους, με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά