Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Το "Λόγω Τιμής" γίνεται Δωμάτιο Απόδρασης και ανοίγει σε 15 ημέρες- Το νεοκλασσικό της Τριών Ναυάρχων σε νέες ... περιπέτειες

Πάτρα: Το "Λόγω Τιμής" γίνεται...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Αυτό τον καιρό στο κτίριο γίνονται ειδικές εργασίες διαμόρφωσης του χώρου με πυρετώδεις ρυθμούς

To υπέροχο νεοκλασσικό της Τριών Ναυάρχων  έκανε το  τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 1996-1997 όταν το Mega έστρεψε τα φώτα του -τότε- πιο δημοφιλούς του σήριαλ, πάνω στην Πάτρα και παρέσυρε «Λόγω Τιμής» τα μηχανάκια της AGB, στα υψηλά τους όρια. Ακολούθησαν οι επαναλήψεις που μας βοήθησαν να ...εμπεδώσουμε όσα δεν αποτυπώσαμε με την πρώτη βερσιόν μιας σειράς που έμελλε να γίνει η πιο αγαπημένη της νεολαίας της Πάτρας η οποία είδε την πόλη της να μετατρέπεται σε ένα ιδανικό τηλεοπτικό σκηνικό, με επιλογές από τα καλύτερα σημεία της, είδε τη ζωή της πρώτα τη μαθητική και έπειτα τη φοιτητική να μεταφέρεται με απόλυτη πειστικότητα στο γυαλί και είχε την ευκαιρία να απολαύσει και αρκετούς "δικούς" της σε ρόλο ερασιτέχνη ηθοποιού ή κομπάρσου.

Το νεοκλασσικό που φιγουράρει στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, το σπίτι της τηλεοπτικής Αθηνάς, είναι από τότε συνυφασμένο με την νεολαία της πόλης που έστρεψε τα μάτια της πάνω του και είπε εκείνο το περίφημο "βρε συ, τι ωραίο, πώς και δεν το είχαμε δεί;" όπως συμβαίνει με πολλά από τα ωραία που βρίσκονται δίπλα μας και τα προσπερνάμε σαν ...αυτονόητα σκηνικά μιας βαρετής καθημερινότητας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι το ουζερί που άνοιξε στο σπίτι της... Αθηνάς, όταν αυτή έφυγε από εκεί και έπεσαν οι τίτλοι τέλους του σήριαλ, πήρε το όνομα "Λόγω Τιμής" και για καιρό ήταν το αγαπημένο της νεολαίας.

Όταν όμως μπαίνεις στην καρδιά της νεολαίας μια φορά, μπαίνεις για πάντα. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι νέοι του ...νοικάρηδες οι οποίοι, όπως μαθαίνουμε, το επέλεξαν για να προτείνουν στην νεολαία, άλλα κόπλα, πιο σύγχρονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το άλλοτε "Λόγω Τιμής" που αργότερα έγινε "Έπαυλις", θα στεγάσει το νέο παιχνίδι που κάνει θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό και ακούσει στο όνομα "Δωμάτια Απόδρασης". Η εταιρεία δεν το επιβεβαιώνει επισήμως αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό τον καιρό στο κτίριο γίνονται ειδικές εργασίες διαμόρφωσης του χώρου με πυρετώδεις ρυθμούς  και σε 15, με 20 ημέρες θα αρχίσει η λειτουργία του. Όπως είχε γράψει το thebest.gr πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας και μυστηρίου που αναμένεται να  εξιτάρει τους Πατρινούς.

Δείτε τι είναι τα Δωμάτια Απόδρασης στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Δραπέτευσε αν μπορείς… Έρχονται και στην Πάτρα τα δωμάτια απόδρασης – Το παιχνίδι μυστηρίου που κάνει θραύση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight