Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πατρινή αντιπροσωπεία σήμερα στο Ντουμπάι-Ζωηρό ενδιαφέρον Άραβα επιχειρηματία για το Αυτοκινητοδρόμιο

Πατρινή αντιπροσωπεία σήμερα στο Ντουμπά...

Μαρλαφέκας, Φλωράτος και Χελάς αναχωρούν το μεσημέρι

Την ώρα που δημοσίως έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι η κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου στην Χαλανδρίτσα έχει βαλτώσει, οι διεργασίες που εξελίσσονται στο παρασκήνιο διαμορφώνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, κλίμα αισιοδοξίας ότι σύντομα μπορεί να δούμε να αρχίζουν τα έργα στην 1.200 στρεμμάτων έκταση στη θέση "Ρέντες" της πρωτεύουσας του Δήμου Ερυμάνθου.

Τρεις επιχειρηματικοί Όμιλοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση του 51% της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.", βάζοντας τα περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου.

Μάλιστα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, εκδηλώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον από Άραβα επιχειρηματία και σήμερα το μεσημέρι, "πετάνε" εκτάκτως για το Ντουμπάι οι κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Ευάγγελος Φλωράτος και Παναγιώτης Χελάς, μέλη του Δ.Σ. της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.", για να συζητήσουν επί του ενδιαφέροντος του εν λόγω επιχειρηματία.

Το γεγονός ότι εκτάκτως ταξιδεύουν οι τρεις Πατρινοί, στο Ντουμπάι, δείχνει ότι η πρόταση του Άραβα επιχειρηματία, κρίνεται, αν μη τι άλλο, ως άκρως ενδιαφέρουσα.

Όμως δεν είναι μόνον αυτή η πρόταση στο τραπέζι. Άλλοι δύο διεθνείς επιχειρηματικοί Όμιλοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και εξελίσσονται μαζί τους συζητήσεις.

Ενόψει αυτών των αισιόδοξων διεργασιών, αποφασίστηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας κατά 100.000 ευρώ, ώστε να καλυφθούν παλιές υποχρεώσεις της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.".

Κι αυτό, γιατί όπως έλεγε στο thebest.gr μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας "δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων, και να μείνουν σε εκρεμμότητα κάποιες οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά