Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: ο Μιχάλης Μπεκίρης αρνήθηκε να χαιρετήσει τον υποψήφιο Δήμαρχο της ΝΔ

Δυτική Αχαΐα: ο Μιχάλης Μπεκίρης αρνήθηκ...

Δέκα άτομα μάρτυρες στο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Κάτω Αχαΐα

Περιστατικό που προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκομένων σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία της Κάτω Αχαϊας, με πρωταγωνιστές τον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ κ. Μιχάλη Μπεκίρη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας που στηρίζει το κόμμα, κ. Ραυτακόπουλο. Μόλις είχε τελειώσει η λειτουργία για τον εορτασμό του Τιμίου Σταυρού, μεγάλη γιορτή για την Κάτω Αχαΐα και ο Αχαιός βουλευτής κάθεται στο καφενείο.

Τον προσεγγίζει ο κ. Ραυτακόπουλος για να τον χαιρετήσει και λαμβάνει ως αντίδραση την απάντηση του κ. Μπεκίρη:"εγώ εσένα δεν σε χαιρετάω". Όπως είναι λογικό προκλήθηκε αμηχανία στα δέκα περίπου άτομα που ήσαν μάρτυρες του περιστατικού, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια. Ωστόσο, στους καλά γνωρίζοντες τις σχέσεις των δύο ανδρών, το "επεισόδιο" δεν προκάλεσε έκπληξη.

Ο κ. Ραυτακόπουλος δεν έχει στηρίξει τον έχοντα ρίζες στη Δυτική Αχαϊα Μιχάλη Μπεκίρη και ο Αχαιός βουλευτής ουδέποτε έτρεφε τα καλύτερα των συναισθημάτων για τον υποψήφιο Δήμαρχο. Με άλλα λόγια, "μία σου, μία μου". Δεν με στήριξες στις βουλευτικές εκλογές εσύ, τα ίδια θα εισπράξεις από μένα στις δημοτικές...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις