Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το επιτυχημένο μεταφυσικό θρίλερ «Oujia, Πίνακας πνευμάτων» προβάλλεται στην Πάτρα

Το επιτυχημένο μεταφυσικό θρίλερ «Oujia,...

Στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Mε κόστος μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια και κέρδη ήδη κοντά στα 68 εκατομμύρια στο διεθνές box office, από τα οποία τα 55 έχουν γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το θρίλερ «Oujia, Πίνακας πνευμάτων» σε σκηνοθεσία του Στάιλς Γουάιτ, ο οποίος έχει δουλέψει κατά το παρελθόν στην παραγωγή και τα ειδικά εφέ γνωστών ταινιών όπως το πανέξυπνο θρίλερ «Η Έκτη Αίσθηση», χαρακτηρίζεται ως μεγάλη επιτυχία.

Το είδος του νεανικού και αιματοβαμμένου θρίλερ εξάλλου έχει φανατικό κοινό, ιδίως στην Αμερική αλλά και στη χώρα μας.

Η ταινία «Oujia» που διανέμεται στις Ελληνικές αίθουσες από την εταιρεία UIP, ήδη προβάλλεται από την περασμένη Πέμπτη 27/11/2014 και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Εκ των παραγωγών είναι και ο Μάικλ Μπέι των φιλμ «Αρμαγεδδών» και «Περλ Χάρμπορ».

Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι…, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Μετά την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, η Λέιν και η παρέα της αποφασίζουν να παίξουν το σκοταδιστικό παιχνίδι, Ouija, στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν με το πνεύμα της νεκρής φίλης τους ώστε να την αποχαιρετήσουν. Όσο πιο πολύ εμβαθύνουν στα μυστικά του σπιτιού της νεκρής,  μέσω της επικοινωνίας τους με ένα πνεύμα που αρχικά θεωρούν πως είναι το δικό της, όλο και περισσότερα σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Στο αποκρυφιστικό αυτό μεταφυσικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Στάιλς Γουάιτ (έχει δουλέψει και ως σεναριογράφος των φιλμ Possession, Knowing) ένα σκοτεινό πνεύμα θα πείσει την παρέα ότι ο Πίνακας Ouija  δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια πύλη εισόδου σε μακάβρια οικογενειακά μυστικά!

Στο μεταφυσικό αυτό θρίλερ φαντασίας της Universal και της Hasbro, παίζουν οι Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff, Douglas Smith και Bianca A. Santos.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture