Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα κατακτά το αμερικανικό App Store! H Avokiddo κερδίζει μετάλλια στη μάχη της καθιέρωσης της στη διεθνή αγορά των εκπαιδευτικών εφαρμογών για παιδιά

Η Πάτρα κατακτά το αμερικανικό App Store...

Τρεις Πατρινοί πρωτοπορούν και ξεχωρίζουν...

Το μήνυμα που έφτασε από τον Βαγγέλη Κατσαντώνη, έναν από τους τρείς συνιδρυτές της Avokiddo, μιας hi tech οικοτεχνίας παραγωγής παιδικών εκπαιδευτικών εφαρμογών για κινητά και ταμπλέτες που έχει την έδρα της στη Πάτρα αλλά χρήστες σε όλο τον κόσμο δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της επιτυχίας τους.

Το περιεχόμενο του μηνύματος αφορούσε το Thinkrolls  - μία από τις 4 παιδικές εφαρμογές που έχει δημιουργήσει η Avokiddo και είναι διαθέσιμες στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple, της Google και της Amazon.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή – η πιο πρόσφατη εφαρμογή τους- που είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι λογικής με πρωταγωνιστές 18 ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες τους οποίους το παιδί καθοδηγεί μέσα από μία σειρά λαβυρίνθων  γνωρίζει πρωτοφανή επιτυχία έχοντας καταλάβει την 2η θέση στο Αμερικάνικο App Store στην κατηγορία Education, την 3η στο Kids και την 16η θέση γενικά (overall) ανάμεσα σε 1.2 εκατομμύρια εφαρμογές.

Σε μια δεύτερη επικοινωνία η Apple επέλεξε να προωθήσει  το Thinkrolls στο home page του App Store σε πάνω από 70 χώρες, κάνοντας την εφαρμογή γνωστή σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Στη βάση αυτής της επιτυχίας ξαναθυμίζουμε ολόκληρη την συνομιλία μας με τον Βαγγέλη Κατσαντώνη για την Avokiddo, τις δραστηριότητες, τις επιδόσεις και τα σχέδια για την επόμενη μέρα.

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του thebest στην ομάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις