Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Costa Navarino καλωσορίζει την Olaya- Οι δύο όμιλοι μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία

Η Costa Navarino καλωσορίζει την Olaya- ...

Η συνεργασία αυτή καταδεικνύει την επιτυχία της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης

Η Costa Navarino καλωσορίζει τη νέα συνεργασία η οποία θα συμβάλλει στην επιτάχυνση των αναπτυξιακών της σχεδίων. Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο Όμιλος εταιριών Costa Navarino ανακοινώνει τη συμμετοχή του Ομίλου Olayan ως τέταρτο ισότιμο μέτοχο, με κάθε έναν από τους τρεις υφιστάμενους μετόχους της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου. Ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος συνεχίζει να ηγείται των εταιρειών που απαρτίζουν τον όμιλο της Costa Navarino, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.
Ο Όμιλος Olayan αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς επενδυτικούς ομίλους διεθνώς, με παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και συμμετοχή σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας τη μακροχρόνια στρατηγική του τοποθέτηση στη χώρα μας. 
Οι δύο όμιλοι μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο όραμα για την μακροπρόθεσμη και αειφόρο ανάπτυξη της Costa Navarino και της Μεσσηνίας.
Μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, θα επιταχυνθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού. Τα ακριβή σχέδια και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωσή τους, στο πρώτο τρίμηνο του 2015.  
Η συνεργασία αυτή καταδεικνύει την επιτυχία της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης που αντιπροσωπεύει η Costa Navarino και που την έχει θέσει ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς προορισμούς στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά