Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο Σωκράτης Μάλαμας για ένα μοναδικό live στις 4 Δεκεμβρίου, στις 21.30 στην Πάτρα

Έρχεται ο Σωκράτης Μάλαμας για ένα μοναδ...

Στην αίθουσα Αίγλη, στην Βέσο Μάρε

«Στα είπα όλα», «Πριγκηπέσα», «Τσιγάρο ατέλειωτο», «Έχω 40 πυρετό», «Θα βάλω τα μεταξωτά» και άλλα αγαπημένα κομμάτια αναμένεται να παρουσιάσει ο Βορειοελλαδίτης ερμηνευτής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας Σωκράτης Μάλαμας, ο οποίος θα έρθει στην Πάτρα για ένα μοναδικό μουσικό live την ερχόμενη Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα Αίγλη στον πολυχώρο της Βέσο Μάρε.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 12 ευρώ και 10 τα φοιτητικά ενώ το βράδυ της συναυλίας έξω από την Αίγλη, θα κοστίζουν 15 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στα Discover, Musical και Ηχότοπος art café.

Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει εμφανιστεί πολλές φορές στην Πάτρα. Η πιο τελευταία ήταν πέρυσι στα τέλη του Σεπτέμβρη στο Κάστρο. Στην φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε με μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων στις 25 Ιουνίου, το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει ζωντανά και κομμάτια από τον νέο του δίσκο "Ο Χάρτης", ο οποίος και χαρακτηρίζεται ως ο πιο ολοκληρωμένος και μεστός δίσκος του αγαπημένου Έλληνα τραγουδοποιού. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο live της Πάτρας την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι πιστοί ακροατές του (ανάμεσα τους και πολλοί φοιτητές), που τον ακολουθούν μέσα στα χρόνια με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη, θα απολαύσουν μουσικές στιγμές από μια πορεία σχεδόν τριάντα χρόνων που είναι γεμάτη επιτυχίες, γλέντια και «διονυσιακές» βραδιές. Ο νέος του δίσκος περιλαμβάνει δεκατρία καινούρια κομμάτια σε στίχους του Γιώργου Κλεφτογιώργου, της Φωτεινής Λαμπρίδη, του Δημήτρη Αδόργιαστου και του Βαγγέλη Βελώνια. Το cd κυκλοφορεί από την εταιρεία Minos-EMI. Ανάμεσα στα νέα του τραγούδια που έχουν  ξεχωρίσει και ακούγονται στα ραδιόφωνα, είναι «Το όνομα μου είναι δρόμος» και «Τρικυμία».

Όπως γράφτηκε, ο καινούριος δίσκος του 57χρονου Σωκράτη Μάλαμα, πατά μουσικά σε δρόμους λαΐκούς, χωρίς να λείπουν ωστόσο και πιο «ηλεκτρικά» μονοπάτια και αναζητήσεις αλλά και οι ιδιαίτερες ερωτικές μπαλάντες και ο κοινωνικός στίχος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View