Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βετούλα: "Με πλάνο για τη νίκη"

Βετούλα: "Με πλάνο για τη νίκη"

Οι δηλώσεις του Πατρινού κόουτς για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο

Ο Απόλλων Carna θα παρουσιαστεί πλήρης μετά από αρκετό καιρό στον αγώνα της Κρήτης, κόντρα στο Ρέθυμνο για την 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Νίκος Βετούλας δήλωσε για το παιχνίδι:

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουμε πλήρεις μετά από αρκετό καιρό, αφού βρισκόμαστε σε διαδικασία να μπουν ξανά στο κλίμα της ομάδας οι Μπατής και Σκορδίλης που έρχονται από τραυματισμούς. Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα πολύ σοβαρή που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και στηρίζεται στο γρήγορο παιχνίδι».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια η αμυντική προσέγγιση είναι πολύ σημαντική στην εξέλιξη του αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου Aegean: «Είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε έναν παίκτη. Έχει πολλά παιδιά που μπορούν να τραβήξουν στο σκοράρισμα κι αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη».

Για το που θα στηριχθεί ο Απόλλων Carna: «Εμείς πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια που έχουμε για την εφαρμογή του πλάνου μας μέσα στο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports