Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Τα "Αφεντικά για Σκότωμα 2" είναι εδώ, στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε -ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ

Πάτρα - Τα "Αφεντικά για Σκότωμα 2&...

Πρωταγωνιστεί και πάλι η Ελληνοαμερικανίδα Τζένιφερ Άνιστον ως σεξομανής γιατρός

Το αχτύπητο τρίο που έβαλε σκοπό να εκδικηθεί και να «ξεπαστρέψει» τα αφεντικά του, δηλαδή οι Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις, σχεδόν τρία χρόνια μετά την 1η ταινία που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με πάνω από 210 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, ξανάπιασε “δουλειά” με την ίδια ανεπανάληπτη «χημεία», τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια τρελή ενέργεια!

Ο λόγος για την Αμερικανική κωμική περιπέτεια «Horrible Bosses 2 – Αφεντικά για σκότωμα 2» που ήδη από χθες Πέμπτη 27 Νοεμβρίου προβάλλεται στους Πατρινούς  κινηματογράφους, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, σε διανομή από την εταιρεία Village Films.

Στο νέο φιλμ που έχει σκηνοθετήσει ο Σον Άντερς, ο οποίος κατάγεται από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, παίζει και πάλι η 45χρονη Ελληνοαμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Άνιστον και πάλι στον ρόλο της γιατρού Τζούλια Χάρις που είναι εθισμένη στο…σεξ. Η ταινία που κόστισε κοντά στα 43 εκατομμύρια δολάρια προβάλλεται ήδη από προχθές 26/11/2014 και στις ΗΠΑ. Στο καστ ξαναβρίσκουμε τον μαύρο ηθοποιό Τζέιμι Φοξ, ο οποίος δίνει συμβουλές στην τριάδα των φίλων για το πώς θα «σκοτώσουν» τα αφεντικά τους ενώ στις νέες αφίξεις είναι ο Γερμανοαυστριακός ηθοποιός, κάτοχος 2 Όσκαρ Κριστόφ Βαλτς και ο γοητευτικός Κρις Πάιν.

Επίσης επανεμφανίζεται στο ρόλο ενός από τα «σκληρά», αντιπαθή αφεντικά ο Κέβιν Σπέισι (Όσκαρ ερμηνείας για την «Αμερικάνικη Ομορφιά» το 2000).

Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ αποφασίζουν να γίνουν πλέον αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους.

Η ταινία που αποτελεί τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης κωμωδίας του 2011 «Αφεντικά για Σκότωμα», φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία της πρώτης ταινίας και αν είναι δυνατόν να κάνει και ακόμη μεγαλύτερη στα ταμεία.  Όπως προείπαμε το φιλμ επανενώνει τους κωμικούς ηθοποιούς Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις στους δημοφιλείς ρόλους των υπαλλήλων που ζητούν εκδίκηση. Επίσης, ξαναβλέπουμε τη… σεξομανή Τζένιφερ Άνιστον, τον “σύμβουλο εγκλήματος” Τζέιμι Φοξ, και τον πιο εκνευρισμένο από ποτέ Κέβιν Σπέισι.

Ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος Σον Άντερς (υπογράφει και το σενάριο της συνέχειας της ταινίας «Dumb and Dumber – Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος») δηλώνει πως δέχτηκε την πρόκληση της δεύτερης ταινίας μαζί με τους συνεργάτες του, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα ήταν η ίδια με την πρώτη. “Θέλαμε να είναι μια ταινία διαφορετική, με τη δική της ιστορία, όχι απλά τρία νέα αφεντικά και τρεις νέοι τρόποι για να πεθάνουν.

Οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι είναι τόσο αστείοι κι αξιαγάπητοι, έπρεπε να βρεθούν σε μέρη και καταστάσεις που δεν φαντάζονταν ποτέ πως θα βρεθούν, και να εφεύρουν λύσεις για να ξεπεράσουν τις νέες προκλήσεις!”.

Ο εκ των πρωταγωνιστών Τζέισον Μπέιτμαν υπόσχεται πως “σε όσους άρεσε η πρώτη ταινία, θα πρέπει να δουν και τη δεύτερη!”. “Όταν είδαμε πόσο καλά πήγε η πρώτη σκηνή την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, ήμασταν σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα ήταν περισσότερο από ικανοποιητικό”.

Ο Κρις Πάιν με τη σειρά του, χαρακτηρίζει το τελικό αποτέλεσμα ως “…μια φοβερά αστεία και καλοφτιαγμένη ταινία” και προσθέτει πως έχει πολλές αγαπημένες σκηνές που δεν μπορεί να διαλέξει!

Ο συνδυασμός των τριών πρωταγωνιστών είναι πραγματικά αχτύπητος! Από τη μία έχουμε τον προσγειωμένο Νικ, ο οποίος ξέρει να θέτει τα όρια και να πειθαρχεί. Από την άλλη, έχουμε τον νευρωτικό Ντέιλ, ο οποίος είναι ο πιο φοβητσιάρης κι απρόβλεπτος. Και μετά, έχουμε τον Κερτ, την ήρεμη δύναμη της παρέας. Σύμφωνα με τον παραγωγό Κρις Μπέντερ (είναι και πάλι παραγωγός και ο σκηνοθέτης Μπρετ Ράτνερ), η μοναδική αλληλεπίδραση των πρωταγωνιστών και το απίστευτο χιούμορ τους, είναι από τους κύριους λόγους που σε κάνουν να θέλεις να δεις τη δεύτερη ταινία. “Η δεύτερη ταινία περιέχει ότι αγάπησε το κοινό από την πρώτη και το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Ως παραγωγός της δεύτερης ταινίας, νιώθω πολύ χαρούμενος που βίωσα άμεσα τη χημεία των πρωταγωνιστών!”.

“Η χημεία μας και το ότι είμαστε φίλοι και στην πραγματική ζωή νομίζω πως βγαίνει προς τα έξω. Και είναι ίσως ο κύριος λόγος που κάναμε τη δεύτερη ταινία!”, λέει ο Τζέισον Μπέιτμαν. “Λόγω της φιλίας μας και της οικειότητας που έχουμε αναπτύξει, προέκυπτε συχνά και ο αυτοσχεδιασμός. Στο σύνολο της, ήταν μια θαυμάσια εμπειρία”, συμπληρώνει ο Ντέι. Όσο για τον συμπαθή Τζέισον Σουντέικις, ο οποίος είναι και πολύ καλός φίλος με την Τζένιφερ Άνιστον, χαρακτηρίζει ταυτόχρονα τους Μπέιτμαν και Ντέι ως τους “καλύτερους συνεργάτες που είχε ποτέ”!

Στη δεύτερη ταινία, η παρέα γίνεται τετραμελής και το τρίο υποδέχεται τον Κρις Πάιν, ο οποίος υποδύεται τον τελικά “κακό της παρέας”, Ρεξ Χάνσον. “Είναι πολύ συμπαθητικός ως συνεργάτης αλλά και ως άνθρωπος, και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του. Κόλλησε μαζί μας αμέσως!”, σχολίασαν οι Μπέιτμαν και Ντέι.

Ο production designer της ταινίας Κλέιτον Χάρτλεϊ, χαρακτηρίζει το καστ ως “κεφάτο, αστείο και διασκεδαστικό”.  “Θεωρώ πως όλοι μας θέλαμε να τους δούμε και πάλι μαζί, να σχεδιάζουν κάτι που δεν θα έπρεπε κανονικά να κάνουν! Είναι εμφανές πως οι πρωταγωνιστές τρέφουν μεγάλη αγάπη για τους χαρακτήρες τους, αλλά και για το κοινό τους. Στο τέλος της ταινίας, αισθάνεσαι πως… θέλεις να κάνεις παρέα μαζί τους!”.

Τέλος στόχος όλων των συντελεστών όπως είπαν, ήταν να διατηρηθεί το ίδιο πρωτότυπο και ανατρεπτικό χιούμορ της πρώτης ταινίας.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture