Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πως είμαι ελεύθερη - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Ακόμη δεν μπορώ να...

Η κόρη του Άκη βγήκε σήμερα από τη φυλακή

«Θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω» δήλωσε στους δημοσιογράφους η η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, εξερχόμενη των φυλακών, μετά από δυόμισι χρόνια προφυλάκισης για τη γνωστή υπόθεση των εξοπλιστικών.

Η κ. Τσοχατζοπούλου, αποφυλακίστηκε λίγο πριν τις 14.30 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αρνήθηκε να σχολιάσει την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης που είχε υποβάλει και η σύζυγος του πατέρα της, Βίκη Σταμάτη.

Την Τρίτη το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, επιβάλλοντάς της τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ, παρά το ότι ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε την άποψη ότι δεν πρέπει να της επιβληθεί εγγύηση από τη στιγμή που «έχει επιστρέψει όλα τα ακίνητα και δεν έχει ούτε ευρώ».

Αντίθετα, οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αποφάσισαν ομόφωνα να απορριφθεί για τέταρτη φορά η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Πηγή βίντεο: real.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις