Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τριάντα γνωστές Πατρινές ανεβαίνουν στην πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό - Διαβάστε τα ονόματα

Τριάντα γνωστές Πατρινές ανεβαίνουν στην...

Το Fashion Brand Maraboo ενισχύει την "Φλόγα"

Tο Πατρινό Fashion Brand Maraboo διοργανώνει Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Gala την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 18.00 στην Arena Live, Όθωνος Αμαλίας & Καρόλου 1 στην Πάτρα, για την ενίσχυση του Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα.
Κατά τη διάρκεια του Gala, όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr, θα πραγματοποιηθεί Fashion Runway για την παρουσίαση του t-shirt "Only Love by Maraboo". Στο Fashion Runway θα συμμετέχουν γνωστές πατρινές που εθελοντικά θα φορέσουν το ειδικά σχεδιασμένο t-shirt συνδυασμένο σε διαφορετικά outfit για την καθεμία.

Το t-shirt "Only Love by Maraboo" θα διατίθεται προς πώληση, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα.
Πάνω από 30 Πατρινές έχουν δεχτεί με μεγάλη χαρά, να συμμετέχουν στο Fashion Runway για τον σκοπό αυτό, μεταξύ των οποίων οι κυρίες: Βιβιάνα Σκιαδαρέση, Ρούλα Στίγκα, Βίβιαν Σαμούρη, Άννα Γιαννάκα, Κατερίνα Γεώρμα, Λίλα Γεωργοπούλου, Βασια Ζαχαροπούλου, Ελισάβετ Παπακωστοπούλου, Ιωάννα Γιαννοπούλου, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Τίνα Καλαδελφού, Έλενα Αυγερινού, Γεωργία Κοσμά, Μαριέττα Μάρκου, Κωνσταντίνα Τζούφα, Χαρά Σακελαροπούλου, Κορίνα Συνοδινού, Γωγώ Μπουσίου, Ζωή Τσαρούχη, Πόλυ Νικολάου, Γωγώ Παπανίκου, Βούλα Παναγιωτοπούλου, Χαρά Βλάχου, Ειρήνη Βλάχου, Χριστίνα Λευκαδίτη Καραγιάννη, Λιάνα Σιαΐνη, Αθανασία Παππά, Άγκαθα Ανδριοπούλου, Άννα Στράτου.
Τη μουσική επιμέλεια του event έχει ο Άκης Βαβαρούτας, ενώ μετά το Fashion Runway θα ακολουθήσει live concert από τη Nassia & the VIPerformers.
Το styling των εμφανίσεων έχει αναλάβει το Fashion Brand Maraboo, το makeup θα γίνει από τις makeup artists της MAC, τηv επιμέλεια των μαλλιών έχει το κομμωτήριο Koralia Hair & Beauty. Το Facial care των συμμετεχόντων έχουν αναλάβει τα Medi Πρίνου, ενώ το nail care θα επιμεληθεί το Beautiful People.Έπισης Οι προσκλήσεις προπωλούνται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα εξής τηλέφωνα για να τις προμηθευτούν 6972266237 6934605533

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight