Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτ. Αχαΐα: Χρήματα για αντιπλημμυρική προστασία ζήτησε ο Δήμαρχος από τον υφυπουργό Εσωτερικών

Δυτ. Αχαΐα: Χρήματα για αντιπλημμυρική π...

Συνάντηση Νικολάου - Ντόλιου στην Αθήνα

Οικονομική ενόσχυση προκειμένου ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας να έχει αντιπλημυρική θωράκιση ζήτησε ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου από τον υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Ντόλιο. .Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών την Τετάρτη  19 Νοεμβρίου 2014,  ο δήμαρχος αφού υπενθύμισε στον κ. Ντόλιο ότι ο Δήμος  Δυτικής Αχαΐας είναι  άστεγος λόγω του καταστροφικού σεισμού της 8ης Ιουνίου 2008 , αναφέρθηκε στις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά και ζήτησε οικονομική ενίσχυση από το ΥΠ.ΕΣ. ώστε να καθαριστούν στοιχειωδώς οι χείμαρροι και τα ρέματα και να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ενόψει του  χειμώνα.

Το δήμαρχο συνόδευαν ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, καθώς κατάγεται από την Δυτική Αχαΐα και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Ραυτακόπουλος και Χρήστος Σκάγιας.

"Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει  κύκλους πρωτοβουλιών, συναντήσεων και επαφών με στελέχη της Κυβέρνησης στην κατεύθυνση ανάδειξης, προβολής και επίλυσης σημαντικών και οξυμένων προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή  αλλά  και γενικότερης διεκδίκησης που έχει να κάνει τόσο με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία που τρέχουν όσο και με την καλύτερη προετοιμασία σχετικά με τη νέα Προγραμματική περίοδο 2014-2020", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις