Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 28 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 28 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 17/12 θ' αυξήσει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια, ενώ ήδη βρίσκεται ο Ήλιος και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα είναι ένα διάστημα με πολλή κουβεντούλα, ίσως και παραπάνω απ' ότι πρέπει, με γνωριμίες, συναντήσεις, ιδέες, μετακινήσεις, ταξιδάκια. Πληροφόρηση, γράψιμο, διάβασμα. Νέα σεμινάρια.

Αιγόκερως

Η διέλευση ακόμα ενός πλανήτη απ' τον τελευταίο σας οίκο αυτή τη περίοδο, κάνει φανερό το γεγονός ότι κλείνετε διάφορους κύκλους. Τώρα εισέρχεται και ο Ερμής εκεί, γι' αυτό μέχρι τις 17/12 θα ολοκληρώσετε ζητήματα γραφειοκρατικά ή άλλα. Θα είναι περίοδος απολογισμών και ίσως βγουν ενοχικές σκέψεις στην επιφάνεια. Ανάγκη απομόνωσης.

Υδροχόος

Ο τομέας της φιλίας και της δικτύωσης είναι τονισμένος αυτόν τον καιρό, ενώ και η είσοδος του Ερμή στον οίκο σας αυτό θα φέρει αρκετή κινητικότητα μέχρι τις 17/12, με νέες φιλικές γνωριμίες, με συναντήσεις με ομάδες ή συλλόγους, και με αρκετές επαφές, γράψιμο και συζητήσεις μέσα απ' το ίντερνετ. Νέα σχέδια και ιδέες για το μέλλον.

Iχθύες

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσιάζει ο επαγγελματικός σας τομέας, τον οποίο έρχεται να κάνει ακόμα πιο ζωηρό η αλλαγή ζωδίου του Ερμή. Μέχρι τις 17/12 θα δώσει την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές, για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, για συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ έχετε περισσότερες ιδέες κι επικοινωνείτε με το κοινό. Δημόσιες σχέσεις.

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη θα σας κάνει μέχρι τις 17/12 αρκετά εξωστρεφείς κι ομιλητικούς, ίσως παραπάνω απ' ότι πρέπει. Θα φέρει ταξίδια κι ενασχόληση με το διάβασμα, το γράψιμο, τη φιλοσοφία. Θα είναι περίοδος γνωριμιών με άτομα απ' το εξωτερικό. Ενασχόληση επίσης με νομικά ζητήματα. Ο νους γίνεται αισιόδοξος αλλά και αφελής.

Ταύρος

Σε λίγο πιο εσωστρεφή αλλά και βαθιά κι ερευνητική περίοδο σας βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 17/12 θα ευνοεί την ψυχανάλυση και την βαθύτερη σκέψη. Επίσης στο διάστημα αυτό θ' ασχοληθείτε αρκετά με θέματα οικονομικά, κυρίως, με την τακτοποίηση γραφειοκρατικών ζητημάτων που αφορούν δάνεια, κληρονομικά, συντάξεις κλπ.

Δίδυμοι

Ήδη βρίσκεστε σε μια κοινωνική περίοδο, ενώ τώρα με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη γίνεται ακόμα πιο κοινωνικό κι εξωστρεφές το κλίμα. Θα δώσει δε την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες και συναντήσεις μέχρι τις 17/12, ένα διάστημα στον οποίο θα επικοινωνήσετε πολύ με τον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους.

Καρκίνος

Αρκετή κινητικότητα παρουσιάζεται στα εργασιακά σας, ενώ τώρα η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει ακόμα περισσότερη. Έτσι μέχρι τις 17/12 θα έχετε την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές, γνωριμίες και συμφωνίες. Γεμάτη κι επικοινωνιακή η καθημερινότητά σας. Επίσης στο διάστημα αυτό θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας ή θα συναντήσετε επαγγελματίες υγείας.

Λέων

Την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες και αρκετό φλερτ θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ' τον Τοξότη μέχρι τις 17/12, ένα διάστημα ανάλαφρο, χαρούμενο και μ' ευκαιρίες επίσης για διασκέδαση κι ευχάριστες δραστηριότητες. Θα δώσει ακόμα δημιουργικές ιδέες και χιούμορ. Καλυτέρευση της επικοινωνίας με τα παιδιά. Ενασχόληση με το θέαμα, το θέατρο κλπ.

Παρθένος

Κινητικότητα σε θέματα σπιτιού θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, κι έτσι μέχρι τις 17/12 μπορεί να προχωρήσετε σε συμβόλαια, επαφές και συζητήσεις για ζητήματα ακινήτων. Το σπίτι σας πιθανόν να γίνει κέντρο διερχομένων στο διάστημα αυτό! Συναντήσεις με την οικογένεια, ταξιδάκια στις ρίζες σας. Σκέψεις για το παρελθόν.

Ζυγός

Ακόμα πιο επικοινωνιακή και ζωηρή θα κάνει την ζωή σας η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη, η οποίος μέχρι τις 17/12 θα φέρει πολλές επαφές, γνωριμίες και άφθονη κουβεντούλα. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Πολλές ιδέες, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, μαθήματα, σεμινάρια. Αρκετές μετακινήσεις επίσης και ταξιδάκια στο διάστημα αυτό.

Σκορπιός

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας και περνάτε σε πιο ήσυχη περίοδο. Τώρα θα τονίσει τα οικονομικά σας, ένας τομέας που ήδη παρουσιάζει κινητικότητα, κι έτσι μέχρι τις 17/12 θ' ασχοληθείτε με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες, ενώ θα έχετε ιδέες για νέα έσοδα. Απόκτηση αντικειμένων, ψώνια. Σκέψεις για το τι προσφέρει ασφάλεια κι ανασφάλεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being