Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η εκδήλωση της Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Δυτική Αχαΐα

Η εκδήλωση της Αντικαρκινικής Εταιρείας ...

Ποίοι μίλησαν και ποίοι παραβρέθηκαν

Το Τμήμα Δυτικής Αχαΐας του παραρτήματος Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα πλαίσια του προγράμματος Πρόληψης, Αγωγής Υγείας και ενημέρωσης των κατοίκων της περιοχής πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ.

Με ομιλητές:

1.    κ.Κωνσταντίνο Χρυσανθόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών - Λοιμωξιολόγο, Πρόεδρο Γηριατρικής & Γεροντολογικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος, με θέμα: «Μύθοι και αλήθειες για τον καρκίνο»

2.     κ.Μαρία Κογκόλη, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, Απόφοιτο Χαροκοπείου   Πανεπιστημίου -Φυσικό με θέμα: «Διατροφή και καρκίνος»

3.    κ. Βασίλειο Μαργαρίτη, Γαστρεντερολόγο, Συντονιστή Διευθυντή ΕΣΥ, Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ο Άγιος Ανδρέας, με θέμα:  «Καρκίνος του παχέος εντέρου. Μπορούμε να τον προλάβουμε;»

Μετά το πέρας των ομιλιών το πολυπληθές κοινό είχε την ευκαιρία όπως και έγινε για ερωτήσεις και διευκρινήσεις  στους ομιλητές.

"Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους κληρικοί του Δήμου Δυτικής Αχαΐας π. Απόστολος Δημητρόπουλος και π. Γεράσιμος Δημητρόπουλος,, o Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου, ο πρόεδρος  του εκπολιτιστικού Συλλόγου Ματαράγκα-Κεφαλαίϊκα κ. Νικολαος Πολυζώης, η κ. Νικολίτσα Παπαδοπούλου – Προϊσταμένη Ιατρικού Συλλόγου Πατρών & Γραμματέας του παραρτήματος Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, η κ. Νίκη Οικονομοπούλου-Κουτσοχέρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του παραρτήματος Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, καθώς επίσης και πάρα πολλοί συμπολίτες μας.

Για την πιο πάνω εκδήλωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον τοπικό έντυπο και διαδικτυακό τύπο καθώς επίσης και τα μέλη του τμήματός μας.

Το τμήμα Δυτικής Αχαΐας του παραρτήματος Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα συνεχίσει το έργο του και σε άλλα διαμερίσματα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being