Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tην θυμάστε την περίφημη Αμερικανίδα σεξολόγο Dr. Ruth; 'Ερχεται παρά τα 86 χρονάκια της στην Αθήνα

Tην θυμάστε την περίφημη Αμερικανίδα σεξ...

Θα μιλήσει σε σεμινάριο sex education, στο πλαίσιο του Erotic Art Festival 2014

Το πρώτο «SEX EDUCATION» που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην χώρα μας θα το ανοίξει τιμητικά στις 19 Δεκεμβρίου 2014, στην Αθήνα, η κορυφαία και βετεράνος Αμερικανίδα σεξολόγος  Dr Ruth, η γυναίκα που έμελλε να αλλάξει την ιστορία του σεξ, της σεξολογίας, των ταμπού και των ερωτικών σχέσεων.

Η 86χρονη Ruth Westheimer είναι διάσημη σεξολόγος, θεραπεύτρια, συγγραφέας και περσόνα των μίντια, μάλιστα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο, ιδιαίτερα στην δεκαετία του ’80. Οι New York Times έχουν γράψει γι’ αυτήν πως είναι μία ψυχολόγος με σπουδές κύρους στην Σορβόννη της Γαλλίας που μεταβλήθηκε σε «cultural icon» και περσόνα της τηλεόρασης.

Η Dr Ruth που θα έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει στο SEX EDUCATION, το πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης στις ερωτικές σχέσεις που θα διεξαχθεί στo πλαίσιo του Erotic Art Festival 2014, στον χώρο των πρώην Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του TAE Kwon Do, έχει πει πολλά και σημαντικά πράγματα περί σεξουαλικών συνηθειών και διαπαιδαγώγησης.

Ένα από αυτά είναι το εξής, «δεν είναι κακό αν υπάρχει η επιθυμία να αυτοικανοποιηθείτε για να φύγει για λίγο η ερωτική ένταση και να εκτονωθείτε αλλά μετά μην παραλείπετε να βγείτε έξω και να βρείτε ένα/μία σύντροφο!».

Το Πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2014.

Το Οpening session έχει οριστεί για τις 19/12/14 στις 17.00.

Yπεύθυνη διοργάνωσης SEX EDUCATION, η Eιρήνη Χειρδάρη (sex editor).

Τι είναι το σεξ για την ανθρωπότητα και την εξέλιξη;

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, μέσα στον χώρο του φεστιβάλ Erotic Art FESTIVAL 2014, καταξιωμένοι σεξολόγοι, σεξοθεραπευτές, relationshipcoaches, σύμβουλοι σχέσεων, datingcoaches, επί 4 μέρες θα δίνουν διαλέξεις και θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους πάνω στα θέματα που αναλύουν.

Στο τμήμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης θα μάθουμε σημαντικά πράγματα για την Ιστορία της Σεξολογίας, τα εγκεφαλικά συστήματα του έρωτα, το πάθος, πώς να απογειώσουμε την ερωτική μας ζωή, πώς γεννιούνται οι διαστροφές. Επίσης, θα μάθουμε τα πάντα για την σεξομανία, τον εθισμό στο πορνό, πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τη παιδική πορνογραφία στο ίντερνετ, πώς να αναγνωρίζουμε τα σημάδια του sex traffickingκαι πώς να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του στην χώρα μας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στο τμήμα της εκπαίδευσης πάνω τις ερωτικές σχέσεις, θα μάθουμε όλη την Τέχνη της Αποπλάνησης, πώς πηγαίνουμε από τη κατάκτηση σε μια ευτυχισμένη σχέση, τι είναι η ερωτική σχέση και γιατί είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες σχέσεις της ζωής μας, πώς την κρατάμε ζωντανή, αλλά και τα σημαντικότερα προβλήματα των ερωτικών σχέσεων και πώς να τα αντιμετωπίζουμε.

Το SEX EDUCATION είναι το πρώτο πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής εκπαίδευσης που συμβαίνει στην χώρα μας. Απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που θέλουν να μάθουν ορθά τα πάντα γύρω από το σεξ και όσα προκύπτουν από αυτό, αλλά και σε επαγγελματίες (δημοσιογράφους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ).

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα δίνεται υπογεγραμμένο πιστοποιητικό παρακολούθησής του.

Τα ονόματα των υπόλοιπων κορυφαίων εισηγητών που θα πλαισιώσουν το SEX EDUCATION θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες.

*Η είσοδος στο SEΧ EDUCATION δεν χρεώνεται, μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος με το απλό εισιτήριο το Erotic Art Festival.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight