Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Μεγάλη η συμμετοχή στο Κελάρι της Γιαγιάς του Λυκείου των Ελληνίδων

Πάτρα: Μεγάλη η συμμετοχή στο Κελάρι της...

Το περασμένο Σάββατο

Τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, ακριβώς στη καρδιά του πλημμυρισμένου πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, η Πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών υποδέχονταν από τις 10:00 το πρωί έως και τις 6:00 το απόγευμα τους φίλους που πέρασαν για μια γεύση από τα παλιά και προμηθεύτηκαν τα χειροποίητα παραδοσιακά εδέσματα.


Το ταξίδι των γεύσεων στο παρελθόν συνοδεύτηκε από τις όμορφες δημιουργίες των παιδικών τμημάτων ζωγραφικής του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.

Μάγεψαν οι «ρυθμοί της καρδιάς» του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Εκατοντάδες καρδιές 'χτύπησαν' το απόγευμα της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου στο κατάμεστο μεγάλο αμφιθέατρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών και με ενθουσιασμό πλανεύτηκαν «στους ρυθμούς της καρδιάς» του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών για να γιορτάσουν την 50άχρονη πορεία του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Για δύο περίπου ώρες μικροί και μεγάλοι, μέλη και φίλοι του Λυκείου, γονείς και συγγενείς των χορευτών παρακολουθούσαν εντυπωσιασμένοι την αρμονία της καρδιάς, του ρυθμού, των χορών και της εικόνας μη μπορώντας να κρύψουν τον θαυμασμό τους στο ανθρώπινο μεγαλείο που δεν είναι άλλο από αυτό της δημιουργίας και βέβαια της παράδοσης. 

Κλείνοντας οφείλουμε να απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους -αφανείς και μη- που συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της εξαιρετικής μουσικοχορευτικής παράστασης και κυρίων στον εμπνευστή της εκδήλωσης το δάσκαλο του Λυκείου Τζίμη Ηλία καθώς και το Νίκο Φιλιππίδη που με την ορχήστρα του «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View