Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιδράσεις για το ριάλιτι του MTV με Ελληνοαμερικάνους νέους – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις για το ριάλιτι του MTV με Ελ...

Τονίζονται όλα τα κλισέ για τον Έλληνα

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί ριάλιτι του MTV με θέμα την ζωή των Ελληνοαμερικανών στο Τάρπον Σπρινγκς.  Ο λόγος για το Growing Up Greek, το οποίο κατηγορείται από πολλούς ομογενείς ότι παρουσιάζει μια ρηχή, υπερλαϊκευμένη και δυσφημιστική πλευρά της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας.

Το κωμικό ριάλιτυ σόου παρακολουθεί την ζωή μιας παρέας νεαρών παιδιών ελληνικής καταγωγής, περίπου 20 ετών, στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδα.

Η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει ελληνική διασκέδαση, συναναστροφή και ερωτικές σχέσεις με άλλους Ελληνοαμερικανούς αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται, ιδίως λόγω του χάσματος νοοτροπίας με τους Έλληνες γονείς και παππούδες.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν όταν βγήκε στον αέρα το τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει τους νεαρούς να προσεγγίζουν την ελληνικότητά τους με τα περισσότερα κλισέ που τους έχουν αποδώσει οι Αμερικανοί: Το "όπα", η διάσημη ελληνική προσφώνηση ("μαλ..."), τα μπουζούκια με τα σπασμένα πιάτα, τις χαρτοπετσέτες και τα δολάρια, ο φραπές και άλλα στοιχεία που επιχειρούν να προσεγγίσουν την ελληνική νοοτροπία.

"Είναι κωμωδία!  Ας το παραδεχτούμε άλλωστε: Τα Ελληνόπουλα είναι... άγρια παιδιά", σχολιάζει στο Facebook η Στέλλα.  Αντίθετα, η Όλγα έχει άλλη άποψη:

"Σας παρακαλώ μην το κάνετε.  Είδα το τρέιλερ και είναι ντροπή.  Δεν μας εκπροσωπείτε!".

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ και διαμορφώστε άποψη.

Πηγή:newgreektv.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις