Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: H Δημοκρατία της Κορέας τίμησε τους Πατρινούς Βετεράνους του Κορεατικου Πολέμου

Πάτρα: H Δημοκρατία της Κορέας τίμησε το...

Δείτε Φωτο

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας διοργάνωσε μια τελετή κατά την οποία απονεμήθηκαν μετάλλια στους Παλαίμαχους Πολεμιστές του Πολέμου της Δημοκρατίας της Κορέας, οι οποίοι διαμένουν στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές.

Η τελετή έλαβε χώρα στις 26 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό" στις 19.30μ.μ. στην Πάτρα.

Την τελετή ακολούθησε επίσημο δείπνο με οικοδεσπότη τον Εξοχότατο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας κο Gil Sou SHIN.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, ο κος και κα Αγγελοπούλου, Αντιπεριφερειάρχης, ο κος και κα Χριστοπούλου, Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Πατρέων και ο κος και κα Φιλιππάκη, Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Κορέας  Πατρών, Πελοπόννησου και Ιονίων Νήσων.

Ο Εξοχότατος Πρέσβης κος SHIN,  απένειμε το "μετάλλιο του Πρεσβευτή της Ειρήνης" στους Παλαίμαχους Πολεμιστές ως συμβολική ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης, εκ μέρους της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Κορέας, σε όσους πολέμησαν για την υπεράσπιση της ελευθερίας και δημοκρατίας του Κορεατικού λαού.

Ο κος πρέσβης μεταξύ άλλων ενημέρωσε τους Παλαίμαχους ότι η Κυβέρνηση της δημοκρατίας της Κορέας προσφέρει υποτροφίες στους απογόνους των, κάθε χρόνο, καθώς και πλήρη κάλυψη των εξόδων σπουδών και διαμονής σε όσους εξ ΄αυτών επιλέξουν να σπουδάσουν σε Πανεπιστήμια της Κορέας.

Επίσης, η Κυβέρνηση καλύπτει πλήρως τα έξοδα σε όσους Παλαίμαχους επιθυμούν να επισκεφτούν ξανά την Κορέα για να δουν την σημερινή εξέλιξη της χώρας η οποία οφείλεται εν μέρει και στην δική τους συμβολή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις