Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Οι Electric Litany στο Λιθογραφείο

Πάτρα: Οι Electric Litany στο Λιθογραφείο

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση για ένα από τα πιο σημαντικά live  της χρονιάς!

Οι αγαπημένοι Electric Litany επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη για να εμφανιστούν στην Πάτρα, σε μία μοναδική συναυλία, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο “ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ”.

Το συγκρότημα, που από το 2007 ακολουθεί μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία, κυκλοφόρησε φέτος το δεύτερο άλμπουμ του, με τίτλο «Enduring Days You Will Overcome», με παραγωγό τον διάσημο Alan Parsons, συνεργάτη των The Beatles και Pink Floyd. Το άλμπουμ αντλεί έμπνευση από διαφορετικές πηγές. Αιθέριες κιθάρες, ονειρικά ηχοτοπία και η σαγηνευτική φωνή του Αλέξανδρου Μίαρη, μεταφέρουν ένα μήνυμα ελπίδας και ελευθερίας, με τον πιο ευγενικό και δυναμικό τρόπο.

Η κατά το ήμισυ ελληνική μπάντα εμπνέεται από τον σκοτεινό ήχο των Joy Division, The Cure και την απόκοσμη αισθητική της 4AD και φτιάχνει μικρά κομψοτεχνήματα, μπολιασμένα με ρομαντισμό και υποψίες από τον ήχο των περίφημων κερκυραϊκών φιλαρμονικών.

Ύστερα από τη φετινή τους εμφάνιση στο δημοφιλές Eurosonic festival της Ολλανδίας και  το Τhe Finsbury του Λονδίνου, οι Electric Litany έρχονται να μας επισκεφτούν το Νοέμβριο και τους αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι Εlectric Litany είναι:

Αλέξανδρος Μίαρης (φωνή, κιθάρες, πιάνο, synths, τσέλο), Richard Simic (ντράμς, κρουστά), Παύλος Μαυρομματάκης (μπάσο), Benjamin Prince (synths).

Παραγωγή: Μenta Αrt Εvents

Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ προπώληση / 14 ευρώ  πόρτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View