Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η αστυνομία έπιασε τον τσαντάκια που πλησιάζε με κλεμμένα μηχανάκια τα θύματά του

Πάτρα: Η αστυνομία έπιασε τον τσαντάκια ...

Τελευταίο του χτύπημα στο Μπεγουλάκι

Συστηματική ήταν η κλοπή τσαντών απο ανυποψίαστες γυναίκες για τον 37χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα.

Ο συλληφθείς επιτέθηκε σε μια 22χρονη γυναίκα στην περιοχή του Μπεγουλακίου Πατρών και της άρπαξε την τσάντα που περιείχε μόλις 20 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα, τραυματίζοντας μάλιστα την κοπέλα την ελαφρά.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που εντόπισε σε κοντινή απόσταση τον δράστη.

Ο 37χρονος αρνήθηκε να παραδοθεί στους αστυνομικούς και επιχείρησε να διαφύγει με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε. Στην προσπάθεια του να το σκάσει συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και συνελήφθη.

Όταν οδηγήθηκε στο κτήριο της Ερμού για τα περαιτέρω διαπιστώθηκε οτι η μοτοσικλέτα με την οποία διέπραξε την αρπαγή της τσάντας είχε κλαπεί το ίδιο πρωί απο 41χρονο συμπολίτη.

Από τις έρευνες που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι, ο δράστης είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα άλλες τρεις αρπαγές τσαντών στην Πάτρα, σε βάρος ισάριθμών γυναικών, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 517 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποιήθηκε ότι ο δράστης πριν είκοσι μέρες περίπου είχε εντοπιστεί σε έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πατρών να οδηγεί μία κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία είχε κατασχεθεί και αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης επέλεγε ως θύματά του πεζές γυναίκες, τις οποίες πλησίαζε με δίκυκλα και αιφνιδιάζοντάς τες αφαιρούσε τις τσάντες τους, ενώ τα δίκυκλα που χρησιμοποιούσε ήταν κλεμμένα, προκειμένου να δυσχεράνει  τον εντοπισμό του από τις αστυνομικές αρχές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών  με κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία σε βάρος του για τα αδικήματα της ληστείας, διακεκριμένων κλοπών, απείθειας και ψευδής ανωμοτί κατάθεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις