Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φέτος ο φορέας Βέργη διοργανώνει μοναδικά εκπληκτικά σεμινάρια Glamorous mini Nail Seminar!

Φέτος ο φορέας Βέργη διοργανώνει μοναδικ...

Στολίστε τα νύχια σας με υπέροχα, εντυπωσιακά σχέδια!

Φέτος ο φορέας Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους διοργανώνει μοναδικά εκπληκτικά σεμινάρια Glamorous mini Nail Seminar. Στολίστε τα νύχια σας με υπέροχα, εντυπωσιακά σχέδια που δεν θα έχει κανένας άλλος!

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται είτε σε κυρίες που ασχολούνται επαγγελματικά με το μανικιούρ πεντικιούρ, το ημιμόνιμο και το gel και θέλουν να προσφέρουν εορταστικά, glamorous μανικιούρ στους πελάτες τους ή απλά σε όσες θέλουν να κάνουν κάτι εντυπωσιακό στα νύχια τους αυτές τις γιορτές.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους, όπου οι εκπαιδευόμενες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν όλα τα λαμπερά υλικά για να αποδώσουν εκπληκτικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα σεμινάρια διαρκούν 6 ώρες και το κόστος είναι 60 ευρώ. Συμπεριλαμβάνεται η εκπαίδευση, όλα τα υλικά και η βεβαίωση σπουδών.

Τα τμήματα είναι περιορισμένα, γι’ αυτό το λόγο οι ενδιαφερόμενες πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή ώστε να παρακολουθήσουν αυτό το εκπληκτικό Χριστουγεννιάτικο Λαμπερό σεμινάριο.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2610.341.000, [email protected]www.vergi.gr ή περάστε από τις εγκαταστάσεις Ζαΐμη 21.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View