Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο 1ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Ναύπλιο η Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών

Στο 1ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Να...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στο  ARTIVA 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ που διοργάνωσαν  ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ με τη συνεργασία της ARTIVA Cultural Management & Advertising. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν 30 χορωδίες με 1200 χορωδούς   από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Χορωδία Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στην τελετή έναρξης, η οποία έγινε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος, με παρουσία Δημοτικών Αρχών και πλήθος κόσμου. Ο Πρόεδρος της χορωδίας κ. Βασίλης Στυλιανάκης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, απηύθυνε χαιρετισμό και η χορωδία τραγούδησε μπροστά στο αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου.

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Βουλευτικού (πρώτη Βουλή των Ελλήνων) πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία όπου η χορωδία παρουσίασε το πρόγραμμά της υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Λίνας Γερονίκου και με τη συνοδεία του Γιάννη Οικονόμου στο βιολί και του Παναγιώτη Σχοινά στο πιάνο, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό, ενώ ο διοργανωτής μαέστρος κος Θεοδόσης Αντωνιάδης ευχαρίστησε για τη συμμετοχή σχολιάζοντας ότι είναι μεγάλη χαρά η παρουσία χορωδιών όπως αυτής του Πανεπιστημίου Πατρών στο φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture