Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ένα κύπελλο και 3 μετάλλια από το Ανοιχτό της Πάτρας

Ένα κύπελλο και 3 μετάλλια από το Ανοιχτ...

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές.

Με 1 κύπελλο, 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο και πολλές καλές εμφανίσεις "γύρισαν" οι ακαδημίες μας από το Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Πάτρας εις μνήμη Ι. Ασημακόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αδριανός κατέκτησε το κύπελλο στην κατηγορία των παμπαίδων, η Γεωργία και ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων και των παίδων αντίστοιχα, ενώ η Αθηνά Λιβιεράτου το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των κορασίδων. Στους αγώνες συμμετείχαν και οι: Θέμης Αδριανός, Αλέξης Κωστακιώτης, Βασίλης Βαγενάς, Γιώργος Βασκαντήρας, Γιάννης Αϊβαλιώτης, Γιώργος Καραβότας και Λεωνίδας Γερασιμάτος. Πιο αναλυτικά:

Στην κατηγορία των παμπαίδων ο Παναγιώτης Αδριανός επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο καλύτερος στην κατηγορία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο χωρίς να χάσει παιχνίδι! Στον τελικό κατέβαλλε τον Ιάκωβο Αϊβατίδη (Ρουφ 80) με 3-0, ενώ στον ημιτελικό σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι νίκησε τον μεγαλύτερο Γεράσιμο Πετρή (Ζήνων Γλυφάδας) με 3-2. Ο Αλέξης Κωστακιώτης πιάνοντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση κατέκτησε την 10η θέση παίζοντας ανά διαστήματα πολύ ωραίο πινγκ πονγκ. Ο Βασίλης Βαγενάς πιάνοντας και αυτός πολύ καλή απόδοση κατέκτησε την 12η θέση. Ο Λεωνίδας Γερασιμάτος παίζοντας για πρώτη φορά σε αναπτυξιακό τουρνουά άφησε καλές εντυπώσεις σημειώνοντας και νίκη.

Στην κατηγορία των παίδων ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης παίζοντας πολύ ωραίο πινγκ πονγκ έφτασε έως τον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τον κατά 2 χρόνια μεγαλύτερό του Κων/νο Λυκοστράτη (Βέροια) με 3-1. Νωρίτερα είχε καταβάλλει τους Δημήτρη Στάμου (Ελευσίνα) και Νίκο Βλαχάκη (Καρέας), ο οποίος ήταν και το 1ο φαβορί της διοργάνωσης. Ο Θέμης Αδριανός συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που έχει φέτος κατέκτησε την 13η θέση. Ο Γιώργος Καραβότας παίζοντας για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες έδειξε καλά στοιχεία και μάλιστα πέτυχε και νίκη στους αγώνες παρηγοριάς.

Στην κατηγορία νεανίδων η Γεωργία Χατζηλυγερούδη χωρίς να παίξει όπως μπορεί έφτασε έως τον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από την πολύ μαχητική Αλεξάνδρα Τουντακώβα (Ρουφ 80) με 3-1. Νωρίτερα είχε νικήσει τις Ολυμπία Μαλαχτάρη (Λάρισα), Παναγιώτα Ανδριανού (Τελαμών) και Ελένη Σοφρά (Τελαμών) με 3-0.

Στην κατηγορία κορασίδων η Αθηνά Λιβιεράτου έπιασε πολύ καλή εμφάνιση και μπήκε για πρώτη φορά στα μετάλλια! Μεταξύ άλλων νίκησε τις Χριστίνα Αθανασοπούλου (ΓΑΟΠ) με 3-0 και Μαρία Καλύβα (Φοίνικες Πάτρας) με 3-2.

Στην κατηγορία των εφήβων ο Γιάννης Αϊβαλιώτης κατέκτησε την 7η θέση χωρίς να πιάσει τις περσινές αποδόσεις (δεν προπονείται λόγω γ' λυκείου). Ο Γιώργος Βασκαντήρας έδειξε πως μπαίνει σιγά σιγά και πάλι στο κλίμα των αγώνων και με καλές εμφανίσεις πλασαρίστηκε στην 9η θέση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports