Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Ενημερωτική Συνάντηση του ΚΕΕΛΠΝΟ με θέμα «Ποιότητα και Περιβαλλοντικοί Έλεγχοι»

Ναύπακτος: Ενημερωτική Συνάντηση του ΚΕΕ...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο Ενημερωτική Συνάντηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο ξενοδοχείο PLAZA με θέμα «Ποιότητα και Περιβαλλοντικοί Έλεγχοι».

Η Συνάντηση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του ΚΕΕΛΠΝΟ «Διαπίστευση Μεθόδων για τα Εργαστήρια Δημόσιας Υγείας στις Περιφέρειες»: Σύγκλισης (Ηπείρου, Δυτ.Ελλάδας, Θεσσαλίας, Κρήτης, Ανατ. Μακεδονίας, Θράκης), -Σταδιακής Εξόδου (Αττικής, Κεντρ. Μακεδονίας), -Σταδιακής Εισόδου (Νοτ. Αιγαίου).

Το Δίκτυο των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ, που αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα  έχει σαν στόχο την  εξασφάλιση, την επαγρύπνηση και την επιτήρηση της Δημόσιας Υγείας. Ο μηχανισμός λειτουργίας του διασφαλίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών του μέσα από το Σύστημα Διαπίστευσης που στρατηγικά αποφάσισε να εφαρμόσει. Τα εργαστήρια του Δικτύου ΔΕΔΥ ακολουθούν τη διαδικασία Διαπίστευσης  από το ΕΣΥΔ, ότι δηλαδή πραγματοποιούν συγκεκριμένες δραστηριότητες με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια.

Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΣΠΑ και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: Q-Plan: 2107212520 κα Τσολάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις