Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα Χριστούγεννα ήρθαν ήδη στο "The Flower Shop"

Τα Χριστούγεννα ήρθαν ήδη στο "The ...

Πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις τους που σε βάζουν σε κλίμα εορταστικό.

Τα γιορτινά του έβαλε το "The Flower Shop" με τις βιτρίνες και των δύο καταστημάτων του να "μυρίζουν" Χριστούγεννα. Περνώντας τόσο από το κατάστημα εντός του Carrefour όσο και από το νέο κατάστημα της οδού Μαιζώνος, δεν μπορείς παρά να σταματήσεις για να χαζέψεις τις πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις τους που σε βάζουν σε κλίμα εορταστικό.

Κόκκινα, πράσινα, χρυσά, ασημένια και χιονισμένα τα Χριστούγεννα ήρθαν ήδη στα ανθοπωλεία "The Flower Shop" και μας έφτιαξαν τη διάθεση με τις εντυπωσιακές βιτρίνες τους.

Απ’ ότι μαθαίνουμε μάλιστα οι άνθρωποι του "The Flower shop", με 25 χρόνια εμπειρίας στο βιογραφικό τους, αναλαμβάνουν την διακόσμηση βιτρινών και άλλων καταστημάτων, όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά και κάθε στιγμή του χρόνου, με επίκαιρες κάθε φορά ιδέες.

Με δεδομένο ότι οι ίδιοι είναι εισαγωγείς λουλουδιών, έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν, ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα, τα ωραιότερα λουλούδια στις πιο προσιτές τιμές!

Μια βόλτα σε ένα από τα "δημιουργικά" ανθοπωλεία "The Flower Shop" για χάζι σε στεφάνια, γούρια, χειροποίητα στολίδια, σπάνια λουλούδια και κατασκευές, αρκεί για να σας βάλει στο κλίμα για τα καλά!

The Flower Shop
Γλαύκου 9 (εντός εμπορικού κέντρου carrefour), Πάτρα
Τηλ. 2610.643080
& Μαιζώνος 106 & Πανταννάσης, Πάτρα
Τηλ. 2610.623936
https://www.facebook.com/theflowershoppatras?ref=br_tf

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά