Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Επιτυχημένη Επιμόρφωση Υψηλής Γαστρονομίας στην Πάτρα από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση VERGI

Επιτυχημένη Επιμόρφωση Υψηλής Γαστρονομί...

Παρουσιάστηκαν σε διαφορετικά πιάτα, με ακριβές πρώτες ύλες

Ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, ex.chef Βασίλης Καρούμπας ήταν ο εισηγητής του πρώτου εξειδικευμένου σεμιναρίου για επαγγελματίες Μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση VERGI.

Οι αυθεντικές τεχνικές για Γαλλικές Τερίνες και Πατέ παρουσιάστηκαν σε διαφορετικά πιάτα, με ακριβές πρώτες ύλες που αφορούσαν θαλασσινά, κρεατικά και πουλερικά σε εκλεπτυσμένο food styling από τον καταξιωμένο Bασίλη Καρούμπα. Οι επαγγελματίες Μαγειρικής που συμμετείχαν εκπαιδεύτηκαν σε τεχνικές και συνταγές που αναβαθμίζουν το επίπεδο της επαγγελματικής τους κατάρτισης και διευρύνουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους με άξονα την ζήτηση από την αγορά.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο υλοποιήθηκε στα πλαίσια του κύκλου Σεμιναρίων Golden Cold Kitchen του COOKING Masterclass από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση VERGΙ που απευθύνονται σε επαγγελματίες και σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να διευρύνουν, να ανανεώσουν και να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Αγοράς. Η φιλοσοφία αυτών των σεμιναρίων είναι ότι η συνεχής επιμόρφωση και η ενημέρωση για τις νέες τάσεις καθιστούν τους επαγγελματίες ανταγωνιστικούς, αποδοτικούς και συμμέτοχους στην επιτυχία της επιχείρησης που εργάζονται. Η πολύτιμη και πολύχρονη πείρα του κ.Βασίλη Καρούμπα ως εισηγητή των σεμιναρίων Cooking Masterclass, επικυρώνει το επίπεδο εκπαίδευσης και γνώσεων που θα λάβουν οι επαγγελματίες του χώρου ώστε να παραμείνουν απαραίτητοι και να γίνουν αναντικατάστατοι.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου με θέμα «Tεχνικές σε καναπέ, μους και open face παρουσίαση» με εισηγητή τον ex.chef Βασίλη Καρούμπα. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση VERGΙ, Ζαΐμη 21, 5ος όροφος, τηλ. 2610 270 598.

Facebook: https://www.facebook.com/iekvergi?fref=ts

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View