Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Γιώργος Μανιάτης στο Public Πάτρας!

Ο Γιώργος Μανιάτης στο Public Πάτρας!

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

Το PUBLIC Πάτρας και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 19.00 στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ν. Μανιάτη, Η αντανάκλαση του χρόνου 1. Η δοκιμασία.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δρ Πιερρή Ευγενία, Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, Ζεππάτος Γιώργος, τ. Πρόεδρος Τ.Ε.Ε. Δυτ. Ελλάδος, τ. Περιφερειακός Διευθυντής Ο.Τ.Ε., Μόσχος Γιώργος, Συγγραφέας, Ιδρυτικό μέλος Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων της περιόδου 1945-1974 «ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ».

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου.

«Το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας στην Ελλάδα του 20ούαι. Η Άννα Σταμέλου γεννιέται στην Αθήνα του μεσοπολέμου. Ο πατέρας της κυνηγά την ουτοπία της οικογενειακής ασφάλειας και η μητέρα της συναντά τον έρωτα της ζωής της, ζώντας κάτι ξεχωριστό και εν τέλει τραγικό. Καθώς οι άνεμοι του πολέμου αρχίζουν να πνέουν με σφοδρότητα, η όμορφη Άννα θα ζήσει τραυματικές εμπειρίες που θα τη σημαδέψουν ανεξίτηλα».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Πότε: Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Ώρα 19.00

Που: Public Πάτρας

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μανιάτη

O ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΜΑΝΙΑΤΗΣ γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε κορυφαίο συνδικαλιστικό στέλεχος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και μάνατζερ σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να ικανοποιήσει το παιδικό του όνειρο, να αποτυπώσει σε ένα λευκό χαρτί ό,τι είχε μέσα του: εμπειρίες, σκέψεις, συναισθήματα. Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ είναι το πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας με τίτλο Η αντανάκλαση του χρόνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture