Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιώργος Μαρίνος είχε ξεκινήσει την αυτοβιογραφία του αλλά την παράτησε

Ο Γιώργος Μαρίνος είχε ξεκινήσει την αυτ...

Διαμένει σε σπίτι στην περιοχή της Βούλας, ήρεμος και ασφαλής

Ασφαλής, ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν και τον φροντίζουν, βρίσκεται ο δημοφιλής ηθοποιός και σώουμαν Γιώργος Μαρίνος.

Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα ταλαντούχος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας, ωστόσο στο πλευρό του έχει άτομα από το στενό του περιβάλλον που νοιάζονται γι' αυτόν.

Πριν από λίγο καιρό έφυγε από τον οίκο ευγηρίας στον Γέρακα όπου είχε μεταφερθεί με δική του απόφαση για αποκατάσταση, μετά την εγχείρηση που έκανε και μέχρι να βρει δικό του σπίτι. Σήμερα διαμένει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας στην Αθήνα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όπως αναφέρει ανάρτηση της εφημερίδας Έθνος μετά τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει ότι είχαν χαθεί τα ίχνη του καλλιτέχνη.

Ο Γιώργος Μαρίνος υπήρξε εξαιρετικά αγαπητός και όλοι θυμόμαστε και τα σώου του στην ιδιωτική τηλεόραση όπως το Ciao Ant1 αλλά και τα παλαιότερα απίστευτα σώου του στην Μέδουσα στην Αθήνα που είχαν αφήσει εποχή, έχοντας κοντά του τις Κατιάνα Μπαλανίκα, Πωλίνα και Σόφη Ζαννίνου. Το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία έχει αποσυρθεί εντελώς από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, έχει προκαλέσει εντύπωση όχι μόνο στους θαυμαστές του αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο και την κοινωνία.

Ο πρώτος «σώουμαν» της Ελλάδας, ο άνθρωπος που με τα σκετς, τις καυστικές ατάκες και τις μιμήσεις, προκαλούσε γέλιο και σατίριζε τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας, υπήρξε ιδιαίτερα μοναχικός στην προσωπική του ζωή.

Από το 2009 είχε επιλέξει να απομονωθεί στο πολυτελές σπίτι του, στον Νέο Βουτζά, ερχόταν σε επαφή μόνο με τα πολύ αγαπημένα του πρόσωπα και με τους ανθρώπους που φρόντιζαν το κτήμα, ενώ βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στη μοναξιά και την κατάθλιψη.

Πιστή του συντροφιά όπως γράφει το σάιτ του Έθνους, ήταν τα αγαπημένα του σκυλιά, πολλά από τα οποία όμως θανατώθηκαν στη ληστεία που έγινε πριν από δύο χρόνια στην κατοικία του. Τότε ο ίδιος υπέστη μεγάλο σοκ, η υγεία του κλονίστηκε κι αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι και να μείνει στο κέντρο, σε διαμέρισμα που διατηρούσε εκεί στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Συγχρόνως σταμάτησε να ενδιαφέρεται και για την αυτοβιογραφία του, που με τόσο ενθουσιασμό είχε ξεκινήσει να γράφει.

Η τελευταία εμφάνιση του Γιώργου Μαρίνου στην πίστα ήταν στον «Μικρό Κεραμεικό» τις χρονιές 2006 και 2007 ενώ η τελευταία θεατρική του εμφάνιση ήταν τις σεζόν 2007-2009, στο θέατρο «Δανδουλάκη», στο «Παρακαλώ, ας μείνει μεταξύ μας». Από τις θεατρικές του επιτυχίες τα τελευταία χρόνια ήταν στο Κάππα, η τολμηρή παράσταση «Ξανθιά Φράουλα» όπου συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Μάνο Πίντζη.

Μετά από την παράσταση στο θέατρο Δανδουλάκη, οι προτάσεις για δουλειές δεν τον ικανοποιούσαν, συν τοις άλλοις τα οικονομικά προβλήματα έγιναν εντονότερα. Από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να συντηρήσει τη μεγάλη μονοκατοικία στον Νέο Βουτζά.

Το βοηθητικό προσωπικό σιγά σιγά τον εγκατέλειπε και μόνο ένας άνθρωπος παρέμενε να βοηθά σε κάποιες από τις δουλειές, πηγαίνοντας μία με δύο φορές την εβδομάδα στο κτήμα. Παράλληλα, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε μεγάλωναν. Οι φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο που βρίσκονταν στο πλάι του ήταν η πολύ καλή του φίλη Κατιάνα Μπαλανίκα, η Κάτια Δανδουλάκη αλλά και η τραγουδίστρια Πωλίνα.

Όταν η υγεία του επιδεινώθηκε αναγκάστηκε να νοσηλευτεί, στην αρχή της χρονιάς. Μετά τη νοσηλεία του φιλοξενήθηκε στο «Σπίτι του Ηθοποιού», όπου η Άννα Φόνσου τον φρόντισε με σεβασμό κι αγάπη.

Σε δηλώσεις της η Αννα Φόνσου είχε τονίσει πως ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος που θέλει να είναι μόνος. Όσο ήταν στο Σπίτι του Ηθοποιού δεν δέχτηκε σχεδόν κανέναν επισκέπτη παρά μόνο τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος και τον στήριξε με κάθε τρόπο, τους τελευταίους μήνες που είχε φύγει από το «Σπίτι του Ηθοποιού».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight