Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανάσαναν οι υπάλληλοι του Δημοτικού Βρεφοκομείου- Εγκρίθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο τα εντάλματα

Ανάσαναν οι υπάλληλοι του Δημοτικού Βρεφ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Αύριο αναμένεται να ανοίξει και να λειτουργήσει κανονικά

Σύμφωνα με  πληροφορίες του thebest.gr εγκρίθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο τα εντάλματα για τους 21 εργαζόμενους του Δημοτικού Βρεφοκομείου.  Η αγωνία των υπαλλήλων λαμβάνει τέλος και αύριο αναμένεται να ανοίξει το Δημοτικό Βρεφοκομείο και να υποδεχθεί τα παιδιά.

Απο εδώ και πέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές διαδικασίες και να επιστρέψουν κανονικά στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι οι οποίοι και ήδη πανηγυρίζουν

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δήμαρχος θα καλέσει εργαζόμενους και γονείς σήμερα το απόγευμα για ενημέρωση, πιθανότατα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

"Ευτυχώς ! Οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Βρεφοκομείο με τον αγώνα και την επιμονή τους,κατόρθωσαν να παραμείνουν στη θέση τους! Αύριο, λοιπόν, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα παιδιά το Δημοτικό Βρεφοκομείο και να τελειώσει αισίως η αγωνία και η ταλαιπωρία των γονιών και γι' αυτή τη σχολική χρονιά...." γράφει χαρακτηριστικά στο fb η δημοιτκή σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη επιβεβαιώνοντας και αυτή με τον τρόπο της την είδηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Eλεγκτικό Συνέδριο  αναφέρει στην απόφασή του ότι η στελέχωση με προσωπικό για την επόμενη χρονιά θα πρέπει αυστηρά, να γίνει στο πλαίσιο της διαδικασίας του ΑΣΕΠ.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις