Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Εγκαινιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα η έκθεση "Η Αρχή Κεραμέων Ίχνη 2014"

Πάτρα - Εγκαινιάζεται την ερχόμενη Δευτέ...

Στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας

Τα εγκαίνια της 2ης Εικαστικής Έκθεσης Κεραμικής με τίτλο "Η Αρχή Κεραμέων Ίχνη 2014" θα πραγματοποιηθούν στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

Την ερχόμενη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20:00.

Η Έκθεση που αναμένεται με ενδιαφέρον, πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού - Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και της Ομάδας Κεραμέων Ίχνη.

Το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας που αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό στολίδι, βρίσκεται στη νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, κάτω από το Α’ Νεκροταφείο.

Στη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων, η αρχαιολόγος – Δρ. Μιμίκα Γιαννοπούλου θα αναπτύξει το θέμα «Η τρισυπόστατη σύνθεση, η Κεραμική Τέχνη από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα».

Η έκθεση που αναμένεται να διαρκέσει έως και τον Φεβρουάριο του 2015, θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και συνδιοργανώνεται από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών και την Ομάδα “Κεραμέων Ίχνη”.

Η ομάδα αποτελείται από κεραμίστες που ζουν ή εργάζονται στην περιοχή της Πάτρας και συγκεκριμένα τους Ηλία Χριστόπουλο, Βασίλη Αναστασόπουλο, Χαρούλα Κοροπούλη, Μαριλένα Λιβιεράτου και Βασίλη Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture