Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς ταξί και λεωφορεία αύριο - Κλειστά καταστήματα και επιχειρήσεις με απόφαση της ΟΕΒΕΣΝΑ

Πάτρα: Χωρίς ταξί και λεωφορεία αύριο - ...

Κάλεσμα για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Με κλειστά καταστήματα και επιχειρήσεις και ακινητοποιημένα ταξί, λεωφορεία και φορτηγά δημόσιας χρήσης,  συμμετέχουν αύριο στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση τα μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ.

Η Διοίκηση της ΟΕΒΕΣΝΑ καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάτρα στην Πλατεία Γεωργίου στο πάνω μέρος στις 10 το πρωί .

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα τονίζεται:

"Διαμαρτυρόμαστε για τη σειρά μέτρων που έχουν παρθεί και ειδικότερα για το φορολογικό, ασφαλιστικό, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση κλπ.

H ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αλλά και οι μικροί Ε.Β.Ε. ειδικότερα έχουν αγγίξει τα όρια τους και αδυνατούν να διαχειριστούν πλέον τα βάρβαρα και αντικοινωνικά – εξοντωτικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μέτρα τα οποία οδηγούν στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να  συστρατευθούν μαζί μας και να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση  αφού μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ) μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά και να διατηρήσουμε την ελπίδα για ανατροπή της καταστροφικής αυτής πορείας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις