Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ξεκινούν πάλι σε δυο περίπου εβδομάδες οι εργασίες στο 7όροφο του Αγίου Ανδρέα

Πάτρα: Ξεκινούν πάλι σε δυο περίπου εβδο...

Ενημέρωση του Ιπποκράτη απο τον Υφυπουργό Ανάπτυξης

Υπεγράφη η πολυπόθητη εκταμίεση των 1,1 εκατομμυρίου Ευρώ, που απαιτείται για την επανέναρξη των εργασιών στο 7όροφο σεισμόπληκτο κτίριο του Γενικού Νοσοκομείού Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα.

Οι εργασίες μάλιστα εκτιμάται οτι θα ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο 10ημερο του Δεκεμβρίου.

Τουλάχιστον αυτό γνωστοποίησε στον πρόεδρο του Σωματείου Ιπποκράτης Κώστα Πετρόπουλο, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και οι εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας σε τηλεφωνική επικοινωνία του μαζί τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "το προαναφερόμενο ποσό, θα καλύψει εργασίες που ήδη έχουν γίνει, ύψους 600.000 ευρώ αλλά και νέες εργασίες που δεν ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ, γι΄  αυτόν  τον  λόγο παραμένει στους στόχους μας και στις  διεκδικήσεις μας, η ΑΜΕΣΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ του ποσού των 4 εκ ευρώ, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, όπως είχαμε θέσει στην πρόσφατη σχετική επίσκεψή μας στην Αθήνα, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας.

Αυτή η χωρίς καμιά αμφιβολία  θετική εξέλιξη, μας δίνει μια  συγκρατημένη αισιοδοξία  για το έργο, που το ξανατονίζουμε χρειάζεται  ΣΥΝΕΧΗ και ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ και μάλιστα απ΄ όλους μας  προς  κάθε  κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις