Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Επιδρομή πεινασμένων στα σπίτια ...

Ηλεία: Επιδρομή πεινασμένων στα σπίτια ...

Μπαράζ διαρρήξεων στα σπίτια

Δεν γέμισαν μόνο τις τσέπες τους αλλά και τις... κοιλιές τους οι άγνωστοι που επιδόθηκαν σε μπαράζ διαρρήξεων στα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Ηλείας!

Σε πολλές περιπτώσεις, εκτός από χρήματα και αντικείμενα αξίας, άδειασαν ακόμη και τα... ψυγεία των ιδιοκτητών.

Η ξύλινη πόρτα της εισόδου σε ένα διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην Αμαλιάδα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους διαρρήκτες που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ενοίκων και την παραβίασαν με ένα μεταλλικό αντικείμενο. Αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν 260 ευρώ και χρυσά κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, οι δράστες άδειασαν το ψυγείο και τον καταψύκτη του σπιτιού και πήραν μεγάλες ποσότητες κρεάτων!

Η εκδρομή δεν του βγήκε σε...καλό

Για εκδρομή πήγε στον Καϊάφα ένας 42χρονος από την Αθήνα, αλλά σίγουρα θα το μετάνιωσε!

Άγνωστοι έσπασαν μέρα- μεσημέρι το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του και άρπαξαν από μέσα δυο ipad αξίας 1.000 ευρώ και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο αξίας 70 ευρώ. Όμως, οι δράστες κατέβασαν και το πίσω κάθισμα για να αποκτήσουν πρόσβαση στο πορτμπαγκάζ, από το οποίο άρπαξαν το σακβουαγιάζ του ιδιοκτήτη που είχε μέσα ρούχα και τρόφιμα αξίας 500 ευρώ!

Διαρρήκτες με αδυναμία στα αρώματα...

Έβγαλαν ολόκληρο το παράθυρο του λουτρού οι διαρρήκτες που χτύπησαν ένα σπίτι στα Καλύβια της Ήλιδας, για να μπουν ανενόχλητοι μέσα εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών. Οι δράστες είχαν αδυναμία στα... αρώματα, καθώς άρπαξαν αρκετές συσκευασίες, ενώ «βούτηξαν» ακόμη από την ντουλάπα 1.850 ευρώ, ρολόγια και χρυσά κοσμήματα μεγάλης χρηματικής και συναισθηματικής αξίας.

Άρπαξαν οικογενειακά κειμήλια

Το παράθυρο της κουζίνας στην πίσω πλευρά ενός σπιτιού στη Νέα Μανωλάδα έσπασαν άγνωστοι, μόλις είδαν να φεύγει η 63χρονη ιδιοκτήτρια και άρπαξαν χρυσά κοσμήματα, ρολόγια και χρυσές λίρες μεγάλης αξίας που αποτελούσαν οικογενειακά κειμήλια. Η γυναίκα επέστρεψε μια ώρα αργότερα και βρήκε το σπίτι της λεηλατημένο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις