Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο 1ο Αrtiva - Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής

Στο 1ο Αrtiva - Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβ...

Τη χορωδία διηύθυνε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Σταύρος Σολωμός

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 1ο ARTIVA- Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου στην ιστορική πόλη, με τη συμμετοχή 30 χορωδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό [Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Θεοδόσης Αντωνιάδης] και στο οποίο έλαβε μέρος και η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

 

Ήταν η πρώτη φορά που υλοποιήθηκε αυτός ο μεγάλος πολιτιστικός σχεδιασμός, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου, αλλά και από το επίπεδο των χορωδιών που έλαβαν μέρος.

 

Η μεγαλύτερη συναυλία πραγματοποιήθηκε το παρελθόν Σάββατο [απόγευμα- βράδυ], με τη συμμετοχή 12 χορωδιών, στο ‘’Βουλευτικό’’ που είναι και η πρώτη βουλή των Ελλήνων.

 

Η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής, ερμήνευσε τα έργα: AVE MARIA, GIULIO CACCINI- VLADIMIR VAVILOV, Επεξεργασία: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, Solo soprano: Νάνσυ Μοσχοπούλου, ALLELUIA, RALPH MANUEL,

WEINACHTSORATORIUM, JOHANN SEBASTIAN BACH/ΒWV 248, Part I: On the First Day of the Festival of Christmas, Vocal Score: GUSTAV ROESLER, AND I AM TELLING YOU, I’ M NOT GOING, HENRY KRIEGER, Επεξεργασία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΝΙΔΗΣ, Lyrics: TOM EYEN, Solo mezzo soprano: Ιωάννα Γιαννοπούλου [η οποία και αποθεώθηκε από το κοινό για την ερμηνεία της], Ηλ. Μπάσσο: Βασίλης Τζιατζιάς, Κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος &

ΜΕ ΤΟ ΛΥΧΝΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ,ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΚΑΛΑΣ.

 

Τη χορωδία διηύθυνε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός, ενώ πιάνο έπαιξε η Λούση Χριστοδούλου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture