Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Τους λυπήθηκε μέχρι και ο οδηγός

Εκτός ελέγχου τείνει να βγει η κατάσταση στην ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, με απρόβλεπτες εξελίξεις ακόμα και για την παρουσία της Ενωσης στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ.

 

Ακόμα και ο αγωνιστικός διασυρμός στην Αλεξανδρούπολη, από τον Εθνικό, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο δράμα που περνούν ο Χόρχε Ελγκέτα και οι παίκτες της ομάδας, ενώ η «έκρηξη» του εφόρου, Ζαχαρία Καμαρίκου, προαναγγέλλει και την παραίτησή του. Τα χειρότερα, όμως, δυστυχώς φαίνεται να έρχονται. Οι παίκτες, σήμερα, θα έχουν μεταξύ τους συνάντηση για να καθορίσουν τη στάση τους έναντι της διοίκησης του Αλέξη Αλεξίου, που παραμένει άφαντη.

Και χωρίς βίζες!
Οι πληροφορίες λένε πως ο Αργεντινός προπονητής, Χόρχε Ελγκέτα, έβγαλε εισιτήριο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά ακόμα και εκεί προκύπτει πρόβλημα, εάν επιβεβαιωθούν τα χειρότερα σενάρια. Σύμφωνα με αυτά, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει φροντίσει να ανανεώσει τις αθλητικές βίζες του προπονητή και των παικτών κι αν επιχειρήσουν να βγουν από τη χώρα θα έχουν πρόβλημα με τις αρχές.

Έβαλε από την τσέπη του

Οι αναφορές για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνουν οι αθλητές είναι εξωφρενικές και οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα αμαυρώνουν την ιστορία και το γόητρο της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού βόλεϊ. Η αποστολή ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη με πούλμαν της εταιρείας «Κληρονόμου», της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά κανείς δεν είχε χρήματα να πληρώσει το πετρέλαιο ούτε και να φροντίσει για τη σίτιση των αθλητών, οι οποίοι έκαναν 10 ώρες ταξίδι χωρίς ένα σάντουιτς. Μπροστά στην τραγική κατάσταση ακόμα και ο απλήρωτος οδηγός του πούλμαν λυπήθηκε τους αθλητές και έβαλε από την τσέπη του τα έξοδα για το πετρέλαιο και ένα σνακ!

Πηγή: Εφημερίδα Goalnews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports