Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολιτική κλειστών θυρών στην Περιφέρεια και συμπόρευση Κατσιφάρα-Χατζηλάμπρου καταγγέλλει ο Κατσανιώτης

Πολιτική κλειστών θυρών στην Περιφέρεια ...

Μ ε αφορμή την εκλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης

Για πολιτική κλειστών θυρών καταγγέλλει την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Ελλάδας, ο Ανδρέας Κατσανιώτης στρέφοντας τα πυρά του και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για συμπόρευση με την παράταξη της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Αφορμή απτέλεσε η εκλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, για την οποία ο κ. Κατσανιώτης υποστηρίζει ότι δεν δόθηκε η πρέπουσα δημοσιότητα με αποτέλσμα να υποβληθεί μόνον μία υποψηφιότητα από το ατομο που τελικώς επελέγη.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης   «Μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας», Ανδρέας Κατσανιώτης, μετά την διαδικασία εκλογής του κ. Γ. Φαλτσέτου στην θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δήλωσε τα εξής:

"Κατ’ αρχήν ευχόμαστε στον κ. Γεώργιο Φαλτσέτα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ωστόσο διαφωνούμε με την διαδικασία που ακολουθήθηκε από την περιφερειακή Αρχή, η οποία υπήρξε μεν τυπική, αλλά επί της ουσίας κλειστή, δείχνοντας μεθόδευση και προαποφασισμένες καταστάσεις.

Δεν υπήρξε η παραμικρή δημοσιότητα στην διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, ενώ δεν υπήρξε και η παραμικρή διαβούλευση – ή έστω ενημέρωση – των Επιμελητηρίων της Δυτικής Ελλάδας, του ΣΕΒ και άλλων επιχειρηματικών φορέων.

Ζητήσαμε την αναβολή της εκλογής και την παράταση της υποβολής υποψηφιοτήτων  για δεκαπέντε μέρες. Το αρνήθηκαν.  Τι φοβήθηκαν, άραγε; Είχαν κάτι να κρύψουν ή είχαν ήδη αποφασίσει κάτι, ερήμην όλων των φορέων της Δυτικής Ελλάδας;

Ερωτήματα επίσης προκαλεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ που με την άρνηση του στη παράταση έγινε το δεκανίκι του κου. Κατσιφάρα.

Η παλιά  αντίληψη των αποκλεισμών, των ελεγχόμενων διαδικασιών , ευθύς εξαρχής αποδυνάμωσε και ζημιώνει έναν θεσμό που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στις επιχειρήσεις και τους πολίτες της περιοχής. Είναι η ίδια αντίληψη που mας έχει φέρει στη σημερινή κατάσταση

Η επιμονή στην χρεοκοπημένη λογική των κλειστών θυρών και των μεθοδεύσεων θα μας βρίσκει απέναντι. θα επιμείνουμε στη λογική της διαβούλευσης της αξιοκρατίας και των ανοικτών διαδικασιών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις