Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Ήλιος και παροδική συννεφιά στη Δυτική Ελλάδα

Ήλιος και παροδική συννεφιά στη Δυτική Ελλάδα

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο και αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Καρπάθιο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

 

Πηγή:meteo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός