Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συνεχίζει ακάθεκτο το Σεριφάτο

Συνεχίζει ακάθεκτο το Σεριφάτο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Δεύτερη αγωνιστική για το Σεριφάτο και δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Α.Ο Αλκυών Δρεπάνου. Το Σεριφάτο είχε την υπεροχή στον αγώνα μιας και ήταν προετοιμασμένοι για την ομάδα που θα αντιμετώπιζαν  η οποία έχει δείξει ότι προσπαθεί σκληρά.

Μια ομάδα με  καλούς παίκτες και  τεχνική. Το τελικό σκορ 17-18  δείχνει ότι δεν ήταν ένας εύκολος αγώνας ,αλλά με την εμπειρία που έχουν οι παίκτες του Τ. Καρακίτσου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Σε όλο το παιχνίδι το Σεριφάτο βρισκόταν μπροστά στο σκορ με τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ σκληρό παιχνίδι κάνοντας συνεχώς σκληρά φάουλ.

Η διαιτησία ήταν κατά διαστήματα καλή αλλά όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος με το Σεριφάτο να προηγείται έκλεινε προς τους γηπεδούχους και άρχισε να μοιράζει δίλεπτες αφήνοντας την ομάδα με 4 παίκτες.

Το δυνατό παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος και παρέσυρε και το Σεριφάτο σ 'αυτό με αποτέλεσμα να χαθεί η ηρεμία.Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο τραυματισμός του Γκιώνη μετά από δυνατό μαρκάρισμα που του έγινε , δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στα πλευρά όπου  τον κράτησαν  το βράδυ για προληπτικούς λόγους.Ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό .

Δύο στα δύο λοιπόν για το Σεριφάτο, κοιτάζοντας πλέον το επόμενο παιχνίδι για την 3η Αγωνιστική που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου , το Σάββατο 29/11  όπου υποδεχόμαστε την Ακαδημία των Σπορ.

Τα 10λεπτα: 3-5, 6-7,10-11 (ημ.) 12-13, 14-16, 17-18.

Α.Ο ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ (Αντώνογλου Μιχ.) Κορόλης, Συντρίκος, Μπράτσος, Ρουμελιώτης 4, Παππάς 5, Κόρολης Βλ., Αιβαλιώτης 1, Rondos 3, Topalli, Διαμαντόπουλος,Γκιαούρης, Μιχαλάκης, Ρεβύθης, Κωνσταντινίδης, Τσεχάγιας.

Α.Λ.Κ ΣΕΡΙΦΑΤΟ  (Καρακίτσος Π.) Πολυδώρου, Μήλας 1, Δημητρουλόπουλος 6, Γιαννόπουλος Φ., Zace, Θεοδωρόπουλος 3, Αλεξόπουλος, Γκιώνης 2, Βύρλος Ε. , Βύρλος Δ. 1 ,Διαμαντόπουλος, Κολοκυθάς, Παπαδόπουλος 3, Γιούπης 2, Γιαννόπουλος Μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports