Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεχίζεται έως και την Παρασκευή στην Πάτρα, η έκθεση της Διονυσίας Γερμενή

Συνεχίζεται έως και την Παρασκευή στην Π...

Σε γνωστό στέκι στην Βέσο Μάρε

Ανήκει στη νέα γενιά των Πατρινών εικαστικών δημιουργών και διαθέτει αναμφίβολα ταλέντο.

Ο λόγος για την συμπολίτισσα ζωγράφο Διονυσία Γερμενή που έως και αυτή την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, παρουσιάζει σε γνωστό στέκι στον πολυχώρο ψυχαγωγίας της Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων, μία αναδρομική έκθεση ζωγραφικής με έργα που έχει η ίδια φιλοτεχνήσει από το 2012 έως το 2014.

Η Διονυσία Γερμενή έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Διακοσμητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάτρας, όπου παράλληλα παρακολούθηκε σεμινάρια που αφορούσαν διακοσμητικές τέχνες. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια στο εργαστήριο της Αναστασίας Κασιάδη, γύρω από τις διακοσμητικές τέχνες, το ελεύθερο σχέδιο και τη ζωγραφική.

Τα έργα που παρουσιάζει στην έκθεση, είναι σε καμβά με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα, που δημιουργήθηκαν τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, από το 2012 έως το 2014.

Ως νέο πρόσωπο στον καλλιτεχνικό χώρο και στο ξεκίνημά της, αποτυπώνει φωτογραφίες, μετατρέποντάς τες σε πίνακες ζωγραφικής, δίνοντας δικές της διαφοροποιήσεις και το προσωπικό της εικαστικό στίγμα και γνώρισμα.

Στα έργα της μπλέκονται αρμονικά ο συνδυασμός έντονων χρωμάτων από βαθύ μπλε και αδρές γραμμές καθώς και η έντονα ρομαντική διάθεση στις ανθρώπινες σχέσεις, με την αγάπη για τη θάλασσα, τον ήλιο και την φωτεινότητα του καλοκαιριού. Η Διονυσία Γερμενή έλκει την καταγωγή της από την Κεφαλονιά.

Η έκθεση έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και σημειώνει επιτυχία.

Τα έργα της, να προσθέσουμε πως παρουσιάζονται στο χώρο του all day cafe Teatro στη Veso Mare.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture