Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκθεση με τίτλο «Η Αρχή – Κεραμέων Ίχνη 2014» ξεκινά στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

Έκθεση με τίτλο «Η Αρχή – Κεραμέων Ίχνη ...

Από την 1η Δεκεμβρίου 2014

Στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας στη νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, κάτω από το Α’ Νεκροταφείο, θα ξεκινήσει από την επόμενη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 μία νέα έκθεση σημαντικού πολιτιστικού χαρακτήρα και εκπαιδευτικού συνάμα ενδιαφέροντος.

Ο λόγος για την 2η εικαστική έκθεση κεραμικής με τίτλο «Η Αρχή – Κεραμέων Ίχνη 2014» που θα εγκαινιαστεί  τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στις 20.00 το βράδυ. Στη διάρκεια της βραδιάς ων εγκαινίων, η αρχαιολόγος – Δρ. Μιμίκα Γιαννοπούλου θα αναπτύξει το θέμα «Η τρισυπόστατη σύνθεση,  η Κεραμική Τέχνη από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα».

Η έκθεση που αναμένεται να διαρκέσει έως και τον Φεβρουάριο του 2015, θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και συνδιοργανώνεται από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών και  την Ομάδα “Κεραμέων Ίχνη”. Η ομάδα αποτελείται από κεραμίστες που ζουν ή εργάζονται στην περιοχή της  Πάτρας και συγκεκριμένα τους Ηλία Χριστόπουλο, Βασίλη Αναστασόπουλο, Χαρούλα Κοροπούλη, Μαριλένα Λιβιεράτου και Βασίλη Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture