Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα - Αυτή την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου το επίσημο opening του καφέ – ρέστωραντ «Agora»

Πάτρα - Αυτή την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου το...

To event θα αρχίσει από τις 6 το απόγευμα και θα κρατήσει έως και μετά τις 9 το βράδυ

Ο εμβληματικός χώρος της Αγοράς Αργύρη, ένα κτίριο συνδεδεμένο με την εμπορική ιστορία της πόλης της Πάτρας, επιλέχθηκε για να στεγάσει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Το Καφέ-Μπαρ-Eστιατόριο «Agora» στην γωνία της οδού Αγίου Ανδρέου με την Αράτου, άνοιξε τις πόρτες του ως γνωστό πριν περίπου ένα χρόνο, για να φιλοξενήσει τις μικρές απολαύσεις της καθημερινής ζωής. Φιλοξένησε μάλιστα με επιτυχία και τον περασμένο Φεβρουάριο τον φημισμένο Χορό μεταμφιεσμένων της Κινηματογραφικής Λέσχης της Πάτρας.

Ένας καφές με πρωινό κι εφημερίδα, ένα γευστικό γλυκό, ένα ανάλαφρο γεύμα, με μπύρα ή κρασί για να φύγει η ένταση της ημέρας, η ιεροτελεστία ενός τσαγιού, ένα ποτό στη φιλόξενη μπάρα ή ένα δείπνο με δημιουργικές γεύσεις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας αλλά κυρίως η ζεστασιά και η φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κάνουν να νιώθεις… σαν στο σπίτι σου, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο απέναντι από το παλιό λιμάνι, τον σιδηροδρομικό σταθμό και τον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας, όπου όλα είναι μελετημένα και δουλεμένα με μεράκι για να καλύψουν τις μικρές απολαύσεις μιας δύσκολης καθημερινότητας, αυτή την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 θα διοργανωθεί ένα χάπενινγκ, μία γιορτή για την επίσημη πλέον έναρξη της λειτουργίας του!

Έτσι, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του, θα περιμένουν τους φίλους και γνωστούς του «Agora» για να «γνωρίσουν» από κοντά τον ανακαινισμένο χώρο καφέ - ρέστωραντ (μάλιστα το μπαρ μεταφέρθηκε μπροστά στην είσοδο) αλλά και για ευχές και ένα κέρασμα.

Οδός Αγ. Ανδρέου 14, Αγορά Αργύρη, Πάτρα.

Τηλ. Κρατήσεων (για το βράδυ): 2610 241 105.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View